Jennifer Lawrence Menjadikan Komennya Paling Cantik untuk Tarikh Mengenai Kepresidenan Trump

Kami fikir ia adalah selamat untuk mengatakan Jennifer Lawrence tidak pernah menjangkakan Donald Trump memenangi jawatan presiden.

Dalam temu bual baru-baru ini di The Wing, sebuah komuniti wanita dan ruang bekerja bersama, pelakon berusia 27 tahun itu membuka diri tentang bagaimana dia merasakan selepas pilihan raya 2016, dan dia tidak menarik perhatian, seperti biasa: “Apabila Donald Trump dipilih , kepala saya meletup. “

“Saya berasa tidak berdaya, saya berasa takut, saya berasa hancur, dan saya mendapati bahawa satu-satunya perkara yang saya boleh lakukan ialah mendidik diri saya sendiri,” kata Lawrence dalam temuramah pada hari Jumaat.

“Semakin saya mendidik diri sendiri mengenai kerajaan dan sistem ekonomi kita, semakin saya menyedari segala sesuatu yang saya peduli-dari alam sekitar kepada pendidikan awam, penjagaan kesihatan awam dan imigresen – semuanya terjejas oleh rasuah,” katanya. “Tidak semestinya perkara yang kita ada di pejabat, masalah ini akan wujud. Itulah yang perlu kita selesaikan. “

Jennifer Lawrence hidup di The Wing Soho untuk meraikan filem Red Fox 20th Century yang baru!

Dihantar oleh The Wing pada hari Jumaat, 23 Februari 2018

Ini jauh dari pertama kalinya Red Sparrow bintang telah mendapat politik. Malah, dalam temu bual dengan Wartawan Hollywood tahun lepas, Lawrence mengakui bahawa “hasrat politiknya hampir berubah menjadi obsesi.”

Walaupun dia tidak pernah bertemu dengan Presiden Trump, aktres itu memberitahu sumber yang dia mempunyai rancangan jika dia pernah melakukan: “Saya mempunyai ucapan yang bagus dan ia berakhir dengan martini ke muka.”

Presiden bukan satu-satunya yang mempunyai kata-kata kuat untuk, sama ada.

“Saya mempunyai sesuatu untuk dikatakan kepada mereka semua,” jelasnya. “Saya menonton watak-watak yang berlainan di dalam berita, dan saya suka, ‘Kamu tunggu saja.'”

Lawrence adalah antara senarai panjang A-listers yang bukan peminat komander ketua, dan dia tidak malu tentang menggunakan popularitinya untuk memberi perubahan. Dia sangat aktif dengan organisasi akar umbi Represent.US, yang berfungsi untuk mengakhiri rasuah politik, dan hanya bulan lepas, dia melawat pelajar sekolah menengah di Ohio untuk menggalakkan mereka untuk mendidik diri mereka sendiri dan terlibat dengan politik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 52

map