Jennifer Lawrence Panggilan Chris Pratt Itu “Seorang Lelaki Panas” Semasa Meminta Orang Asing Mengenai Filemnya

Apabila Jimmy Kimmel terpaksa melangkah keluar dari pamerannya pada Khamis malam, dia memanggil pengganti sempurna: Jennifer Lawrence. Pelakon itu tidak boleh menjadi tuan rumah acara ceramah sepenuh masa, tetapi dia boleh menipu kami dengan kecerdasannya dan wawancara yang bijak (sembangnya dengan Kim Kardashian West sangat lucu).

Walaupun tidak ada persoalan dalam fikiran kita bahawa Lawrence adalah sebagai senarai A yang anda boleh dapatkan, orang di jalanan Hollywood mungkin merasa sedikit berbeza. Untuk bahagian pertunjukan, Lawrence mengambil jalan-jalan untuk bercakap dengan passerbys rawak, dan apabila dia bertanya kepada mereka jika mereka boleh menamakan lima filem yang dia masuk, mereka lebih berminat untuk bercakap mengenai Chris Pratt dan Jennifer Aniston.

VIDEO: Anna Faris Mendapat Real Mengenai Khabar angin yang Ex Chris Pratt Mempunyai Hubungan dengan Jennifer Lawrence

“Anda berada dalam ruang dengan lelaki panas” seorang yang menebak, merujuk kepada filemnya Penumpang, yang dia menanggung kos dengan Pratt.

TK
VCG melalui Getty

“Yeah, lelaki panas itu,” kata Lawrence. Perkara tidak menjadi lebih baik untuk aktres dari sana. Tidak seorang lelaki rawak yang dia cakap boleh namakan lima filem. Sebuah troli yang penuh dengan orang-orang berjaya mendapat tiga, tetapi itu hampir sama.

Satu orang bahkan membesarkan Jennifer Aniston sebagai pelakon kegemaran, yang menyebabkan Lawrence bercanda mengenainya.

BERKAITAN: Kanak-kanak Channing Tatum dan Jimmy Kimmel Sedikit Ketakutan untuk Mereka Makan Candy Halloween mereka

“Ya, Jennifer Aniston jauh lebih baik daripada Jennifer Lawrence, adakah anda setuju?” Katanya kepada orang yang mengangguk. Lebih baik. Lebih cantik, lebih menyeronokkan, filem yang lebih baik secara keseluruhan. “

Syukurlah, Jimmy Kimmel LiveGuillermo Rodriguez sendiri menyelamatkan diri. Walaupun dia tidak rawak, dia adalah mampu menamakan lima filemnya dengan mudah, dan untuk itu, kami memberi dia alat utama. Tonton video wawancara Lawrence di atas, dan lihat berapa filemnya yang boleh anda namakan di atas kepala anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 + = 95

map