Jennifer Lawrence’s “Shag” Haircut: Semua Butiran Dari Hairstylist Her Mark Townsend

Jennifer Lawrence tidak boleh melakukan salah! Selebriti BFF setiap orang mengejutkan kami dengan melancarkan bob panjang panjang covetable pada hujung minggu ini, jadi kami menangkap Mark Townsend dengan hairstylistnya untuk mendapatkan semua butiran mengenai potongan barunya. “Saya suka cangkul ini! Jennifer boleh pergi lurus untuk kelihatan hebat, atau bergelut untuk bersenang-senang, gaya bermain,” kata Townsend kepada InStyle.com. “Selain itu, ia sudah cukup lama sehingga dia masih boleh memakai rambutnya dalam ekor kuda pendek atau updo.” Sekiranya Lawrence telah memberi inspirasi kepada anda, pastikan anda membawa gambar ke salon supaya stylist anda dapat mencipta lapisan berus wajah dan berpasir panjangnya. Untuk membentuk ombaknya, Townsend memohon Dove’s Whipped Cream Mousse ($ 5; drugstore.com) kepada lembaran lembaran Lawrence dan pukulan dengan menggunakan berus bulat. “Saya mengambil bahagian rawak rambut dan membalutnya dengan besi satu keping,” katanya. “Untuk menyelesaikan, saya menyembur Blast Tekstur Sally Hershberger ($ 24; sallyhershberger.com) di hujung untuk kelihatan sejuk, piecey.” Kami menyukainya – panjang ini membolehkan fleksibiliti sedemikian!

Lihat lebih banyak makeover rambut selebriti di galeri kami!

LEBIH: • Cuba pada Gaya Rambut Banyak Jennifer yang Cantik • Daftar untuk Surat Berita Rambut InStyle • The Terbakar Trailer: 5 Gaya Moments

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − 46 =

map