Jennifer Lawrence Terhadap Filem Adegan bogel Malam Selepas Kesan Foto

Jennifer Lawrence melawat babak SoHo Nyonya The Wing pada petang Jumaat, mengucapkan kata-kata kebijaksanaan profesional dan peribadi kepada penonton wanita dalam percakapan yang diketuai oleh pengasas komuniti dan C.E.O. Audrey Gelman.

Walaupun pemain berusia 27 tahun ini tidak dapat dinafikan sebagai nama isi rumah dan Hollywood, dia masih berhadapan dengan cabaran industri baru setiap hari. Lawrence, yang gambar-gambar bogelnya diretas dan bocor dalam talian pada tahun 2014, memberitahu orang ramai bahawa seksualiti di skrin dan awam telah membuatnya tidak selesa selama bertahun-tahun.

“Saya berasa sangat tidak selamat dalam seksualiti, sebenarnya, dengan apa yang berlaku kepada saya pada tahun 2014-tetapi juga, saya dibesarkan di Kentucky, saya dibesarkan di rumah konservatif, dan saya merasa takut untuk dihakimi menggunakan badan saya atau seksual. Saya rasa saya akan dihakimi untuk itu. “

Jennifer Lawrence Embed
Monica Schipper / Getty Images for The Wing

Walau bagaimanapun, filem yang akan datang pemenang Oscar Red Sparrow membalik skrip (secara literal) pada pemikirannya.

“Saya membaca skrip dan mendapati ia memberi kuasa dan saya fikir ia adalah watak penting, mesej yang penting-dan saya fikir, ‘Jika saya tidak melakukan filem ini kerana ketakutan ini, ketakutan dan rasa tidak percaya ini akan memerintah saya hidup, dan kemudian mereka menang. ‘”

Filem berkenaan berikutan Dominika (Lawrence), seorang prima ballerina yang direkrut untuk perkhidmatan perisikan Rusia di mana dia dilatih untuk merayu musuh. Peranannya memerlukan konsesi utama dari Lawrence: bogel penuh. Tetapi walaupun ragu-ragu sebelumnya, penggambaran tempat kejadian mendedahkan itu merupakan pengalaman yang mencerahkan untuk pelakon itu.

“Selepas saya selesai adegan pertama – di mana saya benar-benar-mimpi buruk menjadi kenyataan: jalur telanjang di hadapan kelas-saya berterima kasih kepada pengarah, seperti yang gila kerana itu, kerana saya melepaskan perasaan yang sama seperti orang yang sama sekali berbeza, “Katanya.

Namun, setakat ini, Lawrence berhutang budi kepada sahabat terdekatnya.

“Sekiranya anda ingin tahu mengapa saya adalah cara saya dan bagaimana saya mendapat apa-apa aspek kehidupan – ia adalah wanita dalam hidup saya,” jelasnya. “Ia kawan baik saya, yang terdiri dari rakan-rakan saya yang saya tahu sebelum ini, kepada Emma Stone, yang menjadi kawan yang umur saya, dan kami berdua sedang mengalami perkara yang sama dan menyokong satu sama lain dan memberi setiap nasihat lain. “

BERKAITAN: Jennifer Lawrence dan Catt Sadler Mempertahankan Sebab yang Sangat Penting

Walaupun dia bergantung kepada rakan-rakannya yang terkenal, salah seorang sahabat Lawrence yang paling dikasihi telah berhadapan dengan tuntutan kemasyhuran sejak Jen hanya seorang kanak-kanak. 

“Saya tinggal di kawasan kejiranan yang saya temui paling menakjubkan-kita seperti suku atau kampung wanita. Salah satu wanita yang paling penting dalam hidup saya, yang lebih baru-baru ini, adalah Cameron Diaz. Saya mempunyai minggu yang sukar, dan saya suka, pada ketika mana anda tidak pergi ‘Adakah ini membuat saya gembira lagi’? Dan saya memanggil Cameron dan dia sama seperti ‘Dude, saya mendapatkannya. Saya pernah ke sana. Anda perlu mencari jalan untuk mendidik diri sendiri. Inilah kenyataan anda. Anda tidak boleh melepaskan realiti. ‘”

Lawrence juga membahas pendekatan langsungnya terhadap seksisme dan penzaliman dalam industri, menyampaikan cerita dari ketika dia menembak Kegembiraan pada tahun 2015.

Jennifer Lawrence Wing Lead
Monica Schipper / Getty Images for The Wing

“Saya memanggil seseorang dalam treler saya untuk mengatakan ‘Saya bekerja terlalu lewat, jam-jam ini, ia adalah’ mengadu ‘, pada dasarnya-dan dia menerangkan kepada saya mengapa saya salah dan saya sangat tidak selesa jadi saya hanya berkata’ OK, ‘kerana ia tidak selesa dan saya mahu ia berakhir, “kata Lawrence.

“Jadi saya suka, ‘OK, terima kasih banyak, selamat tinggal,” dan saya suka,’ Apa gunanya? ‘Saya memutuskan pada saat itu, ketika berusia 25 tahun, saya tidak akan pergi katakan sesuatu yang tidak saya maksudkan. Saya akan sentiasa sopan; Saya akan sentiasa profesional, dan saya akan sentiasa baik, tetapi saya tidak akan mengatakan sesuatu yang tidak saya maksudkan. Jadi saya rasa bukannya bimbang bahawa anda akan menjadi sukar, ada cara untuk menyampaikan mesej yang sangat jelas: ‘Itu tidak cukup untuk saya, saya memerlukan lebih banyak.’ Jadilah sangat jelas, dan bersikap sopan, tetapi jangan malu dari kontroversi kerana ia tidak selesa. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map