Jennifer Lawrence Tidak Benar-benar Mempunyai Seks Kerana Dia seorang Germaphobe

Jennifer Lawrence dikenali kerana keberaniannya dalam wawancara, tetapi yang terbaru adalah lebih jujur ​​daripada yang biasa kita lakukan.

Ternyata, J.Law tidak mempunyai banyak hubungan seks seperti yang anda fikirkan, berdasarkan bagaimana dia banyak bercakap mengenainya. Dan sebabnya dia mengutip mungkin mengejutkan anda: Dia mengatakan itu kerana dia seorang germaphobe yang takut mendapat STI.

“Saya selalu bercakap seperti yang saya mahukan batang, tetapi kebenarannya adalah apabila saya melihat ke belakang pada masa lalu seksual saya selalu dengan teman lelaki. Saya bercakap seperti saya suka, tetapi saya tidak melakukannya, “katanya Matahari.

Jennifer Lawrence Rarely Has Sex
Kevork Djansezian / Getty Images

“Saya kebanyakannya adalah germaphobe. Saya telah membuatnya sejauh ini tanpa STI. Dick berbahaya. Sekiranya saya berada di tempat di mana saya boleh mendapatkan STI, doktor telah terlibat. Itulah berapa banyak saya germaphobe, “dia meneruskan.

Oleh doktor yang terlibat, Lawrence mungkin bermakna bahawa dia dan pasangannya mendapat STI diuji, sesuatu yang bijak untuk dilakukan pada reg. Setiap tahun terdapat 20 juta jangkitan STD baru di A.S., menurut CDC. Organisasi ini menunjukkan bahawa sesiapa yang mempunyai seks yang tidak selamat harus diuji untuk HIV sekurang-kurangnya sekali setahun. Dan kedengarannya seperti J.Law mungkin melebihi cadangan pengujian itu, sama ada dia perlu atau tidak.

Bagi kehidupan seks semasa dia, ia sangat telanjang. “Saya tidak berada dalam hubungan. Saya menjelaskan dengan jelas bahawa saya tidak pernah melakukan hubungan seks dalam masa yang lama, “katanya sambil menegaskan bahawa dia tidak sering tidur dengan orang yang tidak berkencan dengannya. Pelakon itu berpecah dari teman lelakinya, pengarah Darren Aronofsky, jatuh lalu, dan sejak itu menutup khabar angin bahawa dia pernah bertandang Brad Pitt.

“Saya ingin mempunyai hubungan, anda tahu-sukar di sana.” BFFnya Amy Schumer tahu perjuangan itu-dan menghantarnya hadiah yang lucu ketika Lawrence dan Aronofsky berputus.

BERKAIT: Kenapa Jennifer Lawrence Menunggu untuk Mengesan Rumor Brad Pitt Dating

“Keesokan harinya saya mendapat sejambak bunga yang disampaikan dan saya berkata, ‘Apa ini?'” Katanya kepada Andy Cohen. “Saya membawa bunga sejambak bunga dan terdapat catatan yang mengatakan, ‘Saya sangat menyesal mendengar anda akan mati sendiri. Cinta, Amy. ‘”

J.Law, menyimpannya sejak tahun 1990.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − 9 =

map