Jennifer Lawrence Wows sebagai Wajah Kempen Terbaru Dior

Sangat mudah untuk dilupakan bahawa Jennifer Lawrence, gadis paling berpengalaman di Hollywood, adalah pilihan kegemaran cantik yang telah mati untuk kempen fesyen mewah. Tetapi, sebagai wajah terbaru kempen Dior yang baru, Lawrence mengingatkan kita bahawa walaupun dia boleh menaiki tangga untuk mendapatkan Oscar untuk Pelakon Terbaik, dia pasti tahu bagaimana untuk muncul haute couture.

Lawrence menonjol dalam dua gambar kempen di atas kerusi putih, memakai solek minimal dan menatap dengan sangat ke dalam kamera, yang dikendalikan oleh jurugambar fesyen terkenal Patrick Demarchelier. Kempen beg tangan ini mempunyai reka bentuk terbaru Dior untuk jatuh, tetapi kami tidak tahu apa yang lebih menakjubkan: dompet atau J. Undang-undang itu sendiri.

JLaw Dior - 1
Courtesy Dior

The Permainan kelaparan bintang telah bekerja dengan Dior sebelum ini, sebagai wajah kempen musim panas musim panas 2016 dan suka mempamerkan pereka di karpet merah: pakaiannya untuk Oscars dan Golden Globes tahun ini, Met Gala 2015, Golden Globes pada tahun 2014, dan perdana filem yang tidak terhingga dan penampilan karpet merah yang lain. J. Law menyukai Dior dan Dior suka kembali kanannya.

JLaw Dior - 2
Courtesy Dior

BERKAITAN: Gaya Merah Karpet Jennifer Lawrence

Tahniah kepada pelakon itu dalam satu lagi kempen Dior yang luar biasa, kami tidak sabar untuk melihat bagaimana bintang dan jenama itu bekerjasama.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − 40 =

map