Jennifer Lopez Adakah Malam Tarikh Betul dalam Skintight Leather Skirt

Untuk gaya malam musim sejuk-bertemu-musim bunga, lihatlah lebih seksi daripada kelihatan seksi tapi demure Jennifer Lopez. Mama ke-2 melangkah keluar untuk malam semalam dengan teman lelaki barunya, Alex Rodriguez, di New York City pada hari Ahad, memakai pakaian yang sempurna untuk cuaca peralihan.

Lopez terselip di bahagian atas turtleneck hitam ke dalam rok kulit terbungkus dengan panel semata-mata ke paha beliau untuk campuran sempurna seksi dan sederhana. The Shades of Blue bintang menyempurnakan rupa itu dengan gelung emas tandatangannya, beg tali pinggang hitam, dan pam tali buku lali.

tk
AKM-GSI

Selepas banyak spekulasi tentang percintaan mereka, J.Lo dan A-Rod telah mengambil perhubungan mereka minggu lepas, yang bergerak di sekitar N.Y.C. lengan-lengan. “Dia seorang gadis yang menakjubkan dan hebat. Salah satu daripada manusia terpelajar yang pernah saya temui, dan juga seorang ibu yang luar biasa, “kata Rodriguez The View cinta wanita barunya.

“Dia hanya suka perkara yang mudah. Dia seorang yang sangat mudah. Sayang keluarga, adik perempuan yang hebat, anak perempuan hebat, “tambahnya.

Kedengarannya seperti kedua-duanya terjatuh.

BERKAITAN: A-Rod Hung Out dengan Ibu J.Lo

Lihat lebih banyak momen pasangan terpanas mereka di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 75

map