Jennifer Lopez dan Alex Rodriguez Adakah Bergerak Dalam Bersama

TK
onato Sardella / Getty for Guess, Inc.

Isabel Jones

29 Mac, 2018 @ 10:30 pagi

Jennifer Lopez dan Alex Rodriguez dilaporkan hanya mengambil langkah utama dalam hubungan mereka dan membeli N.Y.C. apartmen bersama! Seperti yang anda mungkin dapat meneka, ini bukan studio Manhattan anda.

Menurut StreetEasy, pasangan yang lebih besar daripada kehidupan itu membeli unit $ 15.3 juta di tingkat ke-36 432 Park Avenue (aka bangunan kediaman tertinggi di dunia). Sudah tentu, kita tidak menjangkakan apa-apa yang kurang dari seorang wanita yang memakai cawan Starbucks yang dibentuk khas Swarovski ke gym.

Apartmen yang dipersoalkan itu adalah 4,000 kaki persegi dengan tiga bilik tidur (satu untuk setiap anak kecil masing-masing, mungkin?), Bilik mandi empat dan setengah, dan perpustakaan yang murah hati.

VIDEO: Moments Cutest Jennifer Lopez dan Alex Rodriguez

Sudah tentu, ini tidak semestinya permata mahkota dalam portfolio hartanah sebenar. Lopez memiliki hartanah mewah di seluruh dunia, termasuk sebuah rumah bernilai $ 10 juta di Hamptons dan estet Bel Air bernilai $ 28 juta. Pada Oktober 2017, Jenny dari Blok menyenaraikan penthousenya yang ada di N.Y.C. untuk kekalahan $ 27 juta-mungkin dia dan Rodriguez sedang bersiap untuk pengambilalihan baru?

Rodriguez adalah pelabur hartanah berpengalaman juga, yang boleh anda baca di ARodCorp.com.

Walaupun bekas bintang MLB baru-baru ini mendarat pertandingan penganalisis untuk ESPN, Lopez masih menjalankan kediaman Las Vegas sehingga lewat September.

Maka nampaknya persembunyian Park Avenue pasangan itu benar-benar begitu-anda tahu, alternatif kasual untuk Airbnb. Bahawa dikatakan, kedua-dua mereka telah menghabiskan masa yang semakin banyak di bandar mereka, jadi mungkin apartmen itu boleh menjadi tempat tinggal di masa depan.

Tatal ke bawah untuk melihat di dalam pad yang luas. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 63

map