Jennifer Lopez dan Marc Anthony’s Twins Look Just Like Their Parents!

Ramai kanak-kanak menyerupai ibu bapa mereka sedikit, tetapi anak-anak Jennifer Lopez dan Marc Anthony kelihatan hanya suka mereka! Kedua-dua penyanyi ini adalah ibu bapa bangsawan kembar berusia 8 tahun Emme dan Max, dan anak-anak adalah jumlah kecil ibu dan ayah mereka yang terkenal dalam gambar terbaru ini.

Lopez berkongsi imej manis pada Instagram sepanjang hujung minggu. Dalam gambar itu, si kembar duduk di belakang pentas di pameran Las Vegas ibu mereka, kelihatan terlalu sejuk dalam pakaian bergaya mereka. Emme memakai jaket bulu hitam dengan seluar hitam, dan kasutnya hitam dengan kaki emas. Max, sebaliknya, menggoyangkan kemeja hitam ke bawah dan seluar jeans hitam yang bermasalah ketika dia melemparkan tanda perdamaian untuk kamera.

J.Lo menyentuh bayi-bayi itu dalam kapsyen, menulis, “Mereka mahu datang sokongan mama pada pertunjukan pertamanya di Vegas !! #ALLIHAVE #weinthistogether #mylilcoconuts # styleon1000.”

Mereka mahu datang mama sokongan pada pertunjukan pertamanya di Vegas! #ALLIHAVE #weinthistogether #mylilcoconuts # styleon1000

Foto yang disiarkan oleh Jennifer Lopez (@jlo) pada

BERKAITAN: Jennifer Lopez Telah Menghasilkan Buzz untuk Bye Birdie Live!

Kita benar-benar dapat melihat Lopez memakai jaket yang sama seperti anak perempuannya! Duo ibu-ibu mempunyai sejarah momen kembar yang comel-seperti ini di mana mereka menggoyang penapis Snapchat yang sama. Bukannya persamaan yang tidak jelas?

Saya dan lil lulu … #mommydaughtermoments #emme #LOVE

Foto yang disiarkan oleh Jennifer Lopez (@jlo) pada

VIDEO: J.Lo’s Instagrams Terbaik

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 15

map