Jennifer Lopez Hanya Memuktamadkan Trend Rambut Super Panjang Akan Menetapkan 2018

Teruskan dan batalkan trim pra-percutian anda. J.Lo mungkin baru meluluskan lob, tetapi dia tidak cukup bersedia untuk melepaskan kunci tandatangannya selama-lamanya. Sebenarnya, dia memberi kami alasan untuk mempercayai bahawa rambut panjang-dan semua penampilan yang serba boleh itu akan memerintah pada tahun 2018.

Penyanyi hairstylist Chris Appleton, yang kerap melakukan rambut Lopez, bersama dengan selebriti seperti Kim Kardashian West dan Ariana Grande, menyiarkan gambar bintang memakai salah satu braids yang paling epik yang pernah kita lihat. Kami tidak mempunyai butiran di mana Lopez sedang menuju, jadi ini sangat baik boleh menjadi kemunduran, tetapi ia lebih mungkin bahawa dia menggunakan satu set sambungan untuk mencapai rupa.

Baju mata basah dan rambut Bayi sentiasa menjadi Ya! �� @jlo #chrisappletonhair Beat @ 1maryphillips

Satu jawatan yang dikongsi oleh Chris Appleton (@ chrisappleton1) pada

 

BERKAITAN: Hairstyles Parti Kegemaran 10 Terbaik kami

Rambutnya diselipkan semula menjadi ekor ekor kuda yang “basah-tampak” dan diamankan di mahkota kepalanya. Panjangnya dipasangkan dalam plait 3-strand sepanjang jalan ke hujungnya, sementara bahagian rambut yang tebal dibalut di pangkal untuk menyembunyikan tali leher. “Rahim kelihatan basah dan rambut Bayi selalu menjadi Ya!” menulis Appleton di Instagram.

VIDEO: Kos Mendapatkan Rambut Anda Dicelup

Kami tidak mempunyai pecahan, tetapi untuk mendapatkan rupa yang sama, anda perlu panjang dengan pihak anda sudah, atau untuk membuat klip dalam sambungan untuk mendapatkan kesan J.Lo penuh. Komponen utama lain adalah produk yang melancarkan keriting tetapi juga meninggalkan rambut anda licin dan berkilat, seperti L’Oreal Paris Advanced Haircare Smooth Intense Frizz Taming Serum ($ 6; target.com). Bekerja ke rambut anda apabila lembap sebelum mati.

Berus rambut anda ke dalam kuda yang tinggi, meninggalkan seksyen yang akan menyembunyikan tali leher. Buat kencang yang ketat dan gunakan elastik kecil untuk mengecasnya pada akhirnya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − 38 =

map