Jennifer Lopez Kuku Trend ’70s Semasa Penggambaran Video Muzik Barunya

Sama ada dia mengetengahkan permaidani merah di gaun glamor atau berpaling kepala di meja penghakiman American Idol, Jennifer Lopez sentiasa membuat pernyataan fesyen menjatuhkan rahang. Video muzik baru untuk “El Mismo Sol” tidak berbeza. Penyanyi berbakat itu berkhidmat dengan keseronokan 70-an ketika dia menunjukkan bagaimana untuk melukis salah satu trend terpanas musim ini-dan dia benar-benar menguasai rupa rumit.

Lopez meletakkan topeng tan ke dalam denim yang disalurkan sehingga dia menggunakan aksesori dengan ikat pinggang barat yang menghiasi dan jaket Etro pinggang suede yang dijual. Aksesori beliau menyimpan tema yang berjalan dengan tumit platform chunky, cermin mata hitam yang besar, anting-anting menggantung, dan pelbagai rantai, cincin, dan gelang. Malah rambut Lopez ditala ke dekad dengan gelombang retro panjang. Semua yang tersisa untuk dikatakan adalah: Jauh, J.Lo!

VIDEO YANG BERKAITAN: Cara Dapatkan Badan Seperti Jennifer Lopez

FOTO: Penampilan Jennifer Lopez

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map