Jennifer Lopez Mempunyai Teori Kenapa Leonardo DiCaprio Memanggil “Boo Boo”

Walaupun Adele, Lady Gaga, dan penampilan lagu Mariah Carey mungkin menjadi impian Carpool Karaoke, sesi jam jual kereta angkat siri Jennifer Lopez akan menjadi tempat istimewa di hati kita sebagai “The One Featuring Leonardo DiCaprio.”

The Titanic heartthrob secara tidak sengaja membuat ringkas, walaupun dilupakan, cameo semasa penampilan besar J.Lo di Carpool Karaoke Mac lalu, penyanyi lagu Latina mengingatkan semasa episod Pertunjukan Akhir Lewat pada Khamis.

Penangkapan dengan tuan rumah James Corden, yang mengakui bahawa dia tidak melihatnya Dunia Tarian hakim sejak menaiki muzik mereka di sekitar Los Angeles tahun lalu, pasangan itu teringat teksnya Revenant pelakon dari biru. (Untuk penyegar semula, Corden menulis mesej lucu ini: “Hei, bayi, saya rasa seperti saya perlu memotong longgar Apa-apa cadangan? Izinkan saya tahu J.Lo.”).

Dan sementara pelawak Inggeris dan superstar menghabiskan sisa sesi karaoke mereka untuk turun seperti “Booty” dan “Jenny dari Blok”, kemuncak segmen itu adalah ketika DiCaprio berteman dengan sambutan yang paling epik.

“Jawapannya adalah, ‘Anda maksudkan malam ini lantang, kelab-bijak?'” Corden teringat, ketawa, seperti yang dipanggil Lopez kerana merasa malu ketika menunggu teks kembali selama 20 minit.

“Dia menjawab sama seperti biasa bahawa saya akan bercakap dengannya, ia adalah janggal,” katanya. “Saya rasa dia memanggil setiap boo boo.” Saya tidak tahu! “

Bagi mereka yang mahukan lebih banyak pencabar yang berjaya, Lopez akan kembali ke persembahan untuk yang kedua Late Show Show Carpool Karaoke Primetime Special 2017 pada 22 Mei. Sementara bintang bintang “Bon Appetit” Katy Perry akan membuat tempat debutnya di kerusi penumpang, penyanyi “Tidak Mama” akan menyalurkan Gwyneth Paltrow dan menguji kehebatan tariannya dengan pelajaran tarian Toddlerography.

BERKAITAN: J.Lo untuk Dapatkan Sekolah di Lantai Tarian oleh Kanak-kanak

Lihat video penuh di bahagian atas untuk mendengar pasangan sembang Leo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map