Jennifer Lopez Menjadi Kepala dalam Pakaian Kuning yang Plunging dan Coating Matching

Selamat sejahtera suriaku! Malam tadi, Jennifer Lopez melanda jalan-jalan di New York City, dan dia kelihatan berseri positif.

Ancaman tiga kali memerintahkan perhatian pada pakaian midi kuning berpotong rendah yang memeluk lengkungnya yang terkenal di semua tempat yang tepat-bar tempat yang strategik di atas dadanya. Lopez berpasangan dengan jaket yang penuh dengan warna yang sama dan lapisan satin yang berkilat, menjadikannya sebagai satu keping kepala. Pemain berusia 46 tahun itu menamatkan penampilannya dengan menendang tendangan Christian Louboutin renda hitam dan pelbagai permata yang mempesonakan, mengekalkan solekannya segar dan menggayakan kunci panjangnya dalam gelombang longgar. Penggilap logam menghiasi kukunya.

BERKAITAN: Lihat Semua Pandang daripada Video Muzik Jennifer Lopez Baru “Bukan Mama Anda”

Terdahulu, Lopez terkejut di NBC Universal Frontfront dalam mini cut-out putih dan kasut sepadan apabila dia mempromosikan pertunjukan TV hitnya Shades of Blue.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

92 − = 90

map