Jennifer Lopez Pernah Diminta oleh seorang Pengarah untuk Paparkan Dia Payudara Her

Masa's Up

Jennifer Lopez adalah salah satu selebriti yang paling berkuasa (dan berbakat) di Hollywood, dan walaupun dia mempunyai pengalaman dengan gangguan seksual. Multiple hyphenate adalah muda apabila dia digelar oleh seorang pengarah, tetapi walaupun dia tidak berpengalaman dalam perniagaan, dia berdiri sendiri.

“Saya tidak disalahgunakan dengan cara yang ada wanita. Tetapi adakah saya telah diberitahu oleh seorang pengarah untuk mengambil baju saya dan menunjukkan buah dada saya? Ya saya ada. Tetapi adakah saya melakukannya? Tidak, saya tidak, “kata Lopez dalam temu bual dengan Harper’s Bazaar.

TK
Jean Baptiste Lacroix / WireImage

“Apabila saya bercakap, saya terkejut. Saya masih ingat hati saya terlepas dari dada saya, berfikir, ‘Apa yang saya buat? Lelaki ini menyewa saya! ‘Ia adalah salah satu filem pertama saya. Tetapi dalam fikiran saya, saya tahu kelakuan itu tidak betul. Ia boleh pergi sama ada untuk saya. Tetapi saya fikir akhirnya Bronx dalam saya adalah seperti, ‘Nah, kita tidak memilikinya.’ “

Walaupun dia mengatakan dia tidak mengalami penderaan seksual di Hollywood, Lopez berdiri untuk wanita yang ada. Penyanyi dan pelakon itu memberikan ucapan kuat untuk menyokong Time’s Up di Puerto Rico pada awal tahun 2018. “Kami berasa rendah hati dan bangga menjadi sebahagian daripada usaha ini,” katanya pada hari yang sama dengan Golden Globes, di mana wanita di Hollywood memakai hitam dalam perpaduan dengan mangsa serangan seksual dan gangguan. “Saya berdiri di sini dengan hitam melakukan hal yang sama dari jauh.”

Hidup dari Puerto Rico ���� #timesup #unitedwestand #allblackeverything #equality @arod @goldenglobes

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jennifer Lopez (@jlo) pada

Dalam temu bual baru, Lopez juga membincangkan khabar angin mengenai dia dan Alex Rodriguez. Walaupun dia tidak menikah lagi, dia menegaskan bahawa itu bukan tumpuannya pada masa ini.

BERKAITAN: Produk Makeup Pertama Jennifer Lopez Akan Berikan Anda “J. Glow Glow”

“Saya percaya pada perkahwinan,” katanya. “Dan saya suka menjadi tua dengan seseorang dalam hubungan yang komited. Tetapi saya tidak memaksa apa-apa sekarang. Ia baik, ia sihat; kami berkomunikasi dengan baik. Kami memahami hidup masing-masing dengan cara yang kebanyakan orang tidak dapat. Kami berdua memasuki mata orang ramai pada awal tahun 20-an dan lebih awal dari awal. Dan itu menjejaskan setiap dinamik dalam hidup anda, dari keluarga anda ke kerja anda untuk hubungan anda. Kami mempunyai solek yang sama. “

Selamat pagi semua … ☀️����. ��: @lacarba

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jennifer Lopez (@jlo) pada

J.Lo dan A-Rod mungkin tidak terlibat, tetapi mereka pasti beroperasi pada panjang gelombang yang sama.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 − 17 =

map