Jenny Fox dan Ulta Adakah Memperkenalkan Buat Palet Perfect

Sejarah kecantikan telah dibuat. Untuk kali pertama pernah, Ulta bekerjasama dengan penyangak kecantikan digital. Drum roll, tolong … It’s vlogger Jenny Fox! Ulta Beauty dan Jenny Fox (AKA, MissJenFabulous) melepaskan palet eyeshadow 12-piece edisi terhad, yang boleh didapati di kedai pada 10 Julai untuk hanya 20 dolar. 

Sekiranya anda tidak menyedari, Jenny Fox adalah bintang YouTube yang mempunyai hampir 950,000 pengikut. Dia terkenal dengan keperibadiannya dan video kecantikan yang sangat bermaklumat (dan jujur!). Jika anda seorang peminat kuku, anda pasti tahu siapa dia. Siaran video video seni kuku pada reg. 

BERKAITAN: Mug yang diilhami kecantikan untuk Cuppa yang lebih baik

Saya akhirnya boleh menunjukkan kepada anda pejuang menyelinap rasmi !!! Saya telah membuat palet eyeshadow dengan @ultabeauty �� It Ini boleh didapati dalam talian pada 10 Julai dan di kedai-kedai 24 Julai! Saya akan mempunyai video di saluran YouTube saya pada 10 yang menunjukkan anda swatch dan tutorial penuh ☺️ Ini semua kerana anda semua, jadi terima kasih kerana menonton video saya dan sentiasa menjadi sangat menyokong ������ #UltaXJennyFox

Foto yang disiarkan oleh Jenny Fox (@jennyclairefox) pada

Jadi apakah pelancaran ini semua? Nah, Palet Miss Fabulous adalah yang terbaik dari kedua-dua dunia jika anda suka pelbagai dalam solek mata anda kelihatan. Ia termasuk bayang-bayang matte untuk rupa setiap hari dan tekstur berkilauan untuk kelihatan glam keluar. Nampaknya warna faiz Jenny adalah Guru dan Arizona. 

Tidak akan berbohong, kita benar-benar melelehkan pemilihan warna Jenny yang luar biasa. 

BERKAITAN: Paris Hilton Dikeluarkan Hanya Satu Lagi Wangian

Tetapi peringatkan, set itu hanya tersedia sehingga Disember, jadi anda pergi ke mahu menambah keranjang lebih cepat daripada kemudian.  

BRB, hanya akan menghitung hari-hari sehingga kita boleh menguji apa yang kelihatan seperti kesempurnaan eyeshadow. Tinggal…

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − 77 =

map