Jeremy Piven Pada Bagaimana Fesyen Ari Berubah dalam Filem Entourage Baru

Terdapat kurang dari empat bulan untuk pergi sehingga sangat dinanti Rombongan filem hits teater, dan selamat untuk mengatakan bahawa kami sedikit teruja untuk melihat bintang HBO kegemaran kami kembali beraksi. InStyle terperangkap dengan Jeremy Piven, yang memainkan Ari Gold dalam filem, di Bulgari dan menyelamatkan kanak-kanak pra-Oscars bash di Los Angeles pekan ini, di mana pelakon menyiarkan apa-apa lagi-fesyen filem itu.

BERKAITAN: Abs Celebrity Paling Hangat

“Saya rasa fesyen yang bijak, Domenica Vacca, yang melakukan semua saman saya untuk siri ini, kami duduk dan kami tahu bahawa kami perlu membuatnya lebih besar,” kata Piven. “Jenis almari pakaian itu harus mencerminkan di mana Ari berada dalam hidupnya, dan dia pergi dari agen untuk menjalankan sebuah studio, jadi ia adalah pendirian cukai yang berbeza.

Dan menurut Piven, itu termasuk menambah jaket untuk saman itu. “Dia pergi untuk pakaian yang hebat, agresif, tiga keping ini kerana saya mahukan watak itu mempunyai banyak pergerakan, jadi saya mahu blazer itu terbuka dan terbang dengan rompi tiga keping yang sangat bagus di bawahnya.” Hei, jika ada yang boleh menarik saman tiga potong yang agresif, itu Ari Gold.

BERKAITAN: Adrien Grenier mengenai Bagaimana Anugerah Pilihan Orang Dapper Nya Lihat “Dipegang di Semua Tempat yang Tepat”

-Dengan pelaporan oleh Brianna Deutsch

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map