Jessica Alba Baru Berubah Permainan Pumping Pumping

Semua orang mahu nasihat ibu bapa dari Jessica Alba. Mengapa? Kerana selain kerjaya Hollywood yang berkembang maju (dia baru-baru ini mengetepikan juruterbang untuk L.A.’s Finest) dan kejayaan Ketua Pegawai Eksekutif utama di Syarikat Jujur, dia seorang ibu yang dilahirkan secara semula jadi.

InStyleBintang penutup bulan Julai ini mempunyai tiga anak dengan suami Cash Warren-Honor, 10, Haven, 6, dan Hayes, 7 bulan – yang bermaksud dia mendapat kemahiran ibunya. Tetapi Alba bersedia berkongsi. Dalam video di atas, dia pergi ke sana, menawarkan nasihat yang terang untuk ibu-ibu baru dan mendedahkan kegemarannya, alat pengasuh tekanan yang mengurangkan tekanan.

Pertama? Mengepam payudara. Alba lebih suka menggunakan mesin gaya elektrik untuk mendapatkan pekerjaan. “Ada mesin sekarang. Mengapa anda melakukannya secara manual? Maksud saya, bayangkan ini selama 45 minit, “katanya dalam video di atas, mengepam peranti manual dengan cara yang menggelikan (dan lucu). Sekiranya anda tidak mempunyai pilihan, hujungnya ada di sini: cubalah Bra Pumping Bebas Lansinoh ($ 35; target.com), yang membolehkan anda mengepam semasa membuat keputusan. “Banyak perkara yang mungkin berlaku sekarang. Anda boleh melakukan kuku anda. Anda boleh melihat Instagram. Anda boleh memeluk bayi anda. “

BERKAITAN: Baca Jessica Alba InStyle Cerita Cerita Di Sini

Alba juga suka memakai Spanx Waist-Cincher selepas kelahiran ($ 48; macys.com), tahu betul mana bras bersalin adalah yang paling berkesan, dan bahkan telah mengetahui cara yang bijak untuk mengeluarkan booger dari hidung yang baru lahir. (Ya, ada cara pintar!) Seseorang mesti melakukannya.

Bagi cara melibatkan pasangan anda dalam permainan alat, semuanya mengenai beg lampin. “Adalah lebih baik untuk mempunyai beg lampin neutral jantina supaya suami anda tidak cuba untuk mengemas beg lampin sendiri dan pek semua barangan yang salah,” dia bercanda, memanggil The Diaper Company Diaper Bag ($ 147; honest.com) dia direka sendiri. “Suami saya sebenarnya akan memakai ini.”

Untuk lebih banyak lagi dari Alba, tonton video di atas dan pilih isu Julai InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar, di Amazon, dan muat turun digital pada 8 Jun.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − 48 =

map