Jessica Alba, Jennifer Garner, Kate Hudson, dan Lebih Wow di Baby2Baby Gala

Baby2Baby Gala tahunan kelima menarik dalam petang bintang dan gaun itu pasti tidak mengecewakan! Diadakan di Culver City pada 3Lab malam tadi, permaidani merah adalah satu perarakan yang panjang di Hollywood yang paling glamour namun dermawan.

Kate Hudson, Jessica Alba, Kristen Bell, Molly Sims, Rachel Bilson, Kelly Rowland, Camila Alves, dan Christina Aguilera – dan itu hanya untuk permulaan. Orang ramai yang berbakat membawa $ 3 juta untuk amal, yang mengedarkan lampin, pakaian, dan keperluan asas lain kepada anak-anak berpenghasilan rendah.

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 12: Actress Rachel Bilson arrives at the 5th Annual Baby2Baby Gala at 3LABS on November 12, 2016 in Culver City, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)
Jon Kopaloff / FilmMagic

Ramai tetamu menyeru mengapa Baby2Baby sentiasa mempunyai hati mereka. Hudson, yang memakai gaun J. Mendel yang cantik (“Ia selesa, dan ia juga seperti memeluk saya di semua tempat yang betul,” katanya menggambarkan), dia suka bagaimana matlamat amal di dalam negara. “Terutama di Los Angeles di mana kita sangat terasing, dan kita tidak menyedari bahawa kerana apabila anda hidup semacam di dalam empat dinding ini, apabila anda mula membuka mata anda ke Los Angeles, ada yang lebih besar komuniti yang perlu dilakukan, “katanya.  

BERKAITAN: Kate Hudson Bercakap Mengenai Kehidupan di Essay Peribadi

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 12: Actress Jaime King arrives at the 5th Annual Baby2Baby Gala at 3LABS on November 12, 2016 in Culver City, California. (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)
Jon Kopaloff / FilmMagic

Raja, memakai pakaian Elie Saab, menyuarakan sentimen tersebut, sambil menambah, “Mereka benar-benar membuat pemberian kembali sangat mudah dan sangat mudah dan ada begitu banyak orang di luar sana yang perlu memilih antara memberi makan anak mereka atau memakai popok . “

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 12: Kate Hudson arrives at the 5th Annual Baby2Baby Gala at 3LABS on November 12, 2016 in Culver City, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)
Steve Granitz / WireImage

Pengasas bersama Kelly Sawyer Patricof dan Norah Weinstein menjelaskan bagaimana ia bermula. “Lima tahun yang lalu, ketika Kelly dan saya memulakan Baby2Baby, kami mempunyai gudang kecil dan kami adalah ibu-ibu baru, dan tahu ada anak-anak yang tinggal jauh dari kami yang sangat kecil, dan kami dapat membantu mereka dengan teman-teman kami dan diperpanjang keluarga, “kata Weinstein.” Lima tahun kemudian, kami telah memberikan 27 juta barangan, termasuk 13 juta lampin. Kami ada pejabat gergasi. Kami mempunyai rangkaian nasional. “

VIDEO: Jessica Alba Berkongsi Rahsia Kecantikannya

Baby2Baby telah melakukannya dengan baik bahawa walaupun Presiden terpaksa mengambil tindakan. “Rumah Putih memanggil pejabat kami, yang apabila White House memanggil pejabat anda, anda sangat teruja,” kata Patricof. “Mereka bertanya apakah kami akan membantu membawa inisiatif lampin dengan Presiden Obama, cuba menyebarkan berita tentang jurang popok, bahawa keluarga miskin di negara ini tidak mampu lampin. Jadi itulah momen yang besar untuk kami. “

CULVER CITY, CA - NOVEMBER 12: Jennifer Garner arrives at the 5th Annual Baby2Baby Gala at 3LABS on November 12, 2016 in Culver City, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage)
Steve Granitz / WireImage

Seorang ibu super yang telah berperanan penting dalam mendapatkan beribu-ribu lampin yang disumbangkan adalah Jennifer Garner yang indah. Pelakon itu kelihatan berseri dalam gaun navy Roland Mouret. Pelakon itu menerima Anugerah Pohon Giving atas sokongannya terhadap Baby2Baby dan dedikasinya yang berterusan kepada kanak-kanak yang memerlukan. “Terdapat begitu banyak orang luar biasa di sini. Apa yang paling menggembirakan saya adalah bahawa semua orang ada di sini dengan matlamat yang sama, untuk menjadikan kehidupan kanak-kanak lebih baik, “katanya pada permaidani merah.” Itu adalah sesuatu yang benar-benar membuat orang-orang ini berlaku dan saya hanya gembira untuk menjadi sebahagian daripadanya. ”  

Rakan di atas panggung Garner (dan Kelab Pembeli Dallas co-star) Matthew McConaughey memulakan ucapannya kepada Jennifer. “Saya sering bertanya mengenai anda,” katanya. “Sangat mudah bagi saya untuk memberitahu kebenaran ringkas apabila saya berkata, dia peduli. Anda lakukan. Anda peduli dengan orang, anda peduli dengan keluarga, anda dengan jujur ​​memberi sial tentang kesejahteraan orang lain, dan bahkan orang-orang yang anda mungkin tidak tahu secara peribadi. Dan malam ini kami di sini untuk menyinari cahaya untuk anda itu, Jennifer Garner. Anda adalah takrif anugerah ini kerana dedikasi anda untuk memperbaiki kehidupan kanak-kanak berpendapatan rendah. “

Para hadirin menikmati hidangan makan malam yang diketuai oleh chef dan restoran terkemuka L.A. Untuk mengatasinya? Prestasi yang mengejutkan oleh Boyz II Men untuk menutup acara itu.

VIDEO: Jennifer Garner kelihatan seperti permaidani Merah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 4 =

map