Jessica Alba memanaskan Mexico dalam Bikini Itty-Bitty

Jessica Alba boleh mengendalikan perniagaan bilion dolar, tetapi bintang yang rajin mengetahui pentingnya mengekalkan keseimbangan. Pengasas Syarikat Jujur mengambil sedikit rehat dari tugasnya, dan dilihat mendapat rehat dan kelonggaran yang pantas di pantai berpasir Cancún, Mexico dengan suaminya dan anak-anaknya yang berdekatan. Keluarga bahagia seolah-olah benar-benar menikmati masa bercuti, dan juga melihat bersiap sedia untuk zip-line. Tetapi ia adalah gaya baju renang Alba yang benar-benar menarik perhatian kita.

Pelakon itu menjadikan wanita perniagaan menyerap matahari di atas topeng bikini segitiga putih (Marysia, $ 137; shopbop.com) dipasangkan dengan bahagian yang hampir sama (Marysia, $ 137; shopbop.com). Pakaian renang, yang mempunyai kain tenunan bertekstur bertekstur dan tepi kerang yang comel, telah menjadi kegemaran selebriti musim panas ini. Alba menambah warna yang besar untuk menyerlahkan gaya siap pantainya, membuktikan lagi bahawa dia adalah seorang ibu panas yang merokok.

VIDEO YANG TERKAIT: Cara Dapatkan Gelombang Pantai yang Mudah

PHOTOS: Selebriti di Bikinis

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 + = 64

map