Jessica Alba Mempunyai Haircut Yang Paling Drastis pada Tahun

Bagi kebanyakan kita, apabila stylist kami mencadangkan potongan rambut berlapis, Jennifer Aniston’s “The Rachel” shag serta-merta datang ke fikiran. Walau bagaimanapun, paparan tidak secara automatik sama retro.

Potongan pasca kehamilan baru Jessica Alba adalah contoh terbaru kekuatan lapisan ajaib, dan betapa mereka dapat meningkatkan gaya anda. Alba, yang dikenali untuk berkongsi dokumen semua perubahan rambutnya di Instagram, memuatkan pukulan sebelum dan selepas pemotretannya, yang menyatakannya, “Ini berlaku : woman_getting_haircut_tone3: thx @chadwoodhair untuk haircut # hebat – ia merasa sangat baik untuk menumpahkan rambut kehamilan. Whaddaya fikir? “

Ini terjadi ����♀️ thx @chadwoodhair untuk #haircut yang hebat – ia terasa sangat baik untuk menumpahkan rambut kehamilan. Whaddaya berfikir?

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessica Alba (@jessicaalba) pada

BERKAITAN: Daughters Shower Jessica Alba Baby Hayes dengan “Sister Smooches”

VIDEO: Kos Mendapatkan Rambut Anda Dicelup

Kayu memuji panjang baru Alba yang lebih pendek dengan lapisan berleher, berleher bermula pada dagu bintang. Dia mendokumentasikan pemotongan utama dengan berkongsi video masa pemotongan, bersama dengan foto wajah terakhir.

Tunggu! Saya suka bahagian itu !! ����♀️���� waktu terputus dengan @jessicaalba

Jawatan yang dikongsi oleh @ chadwoodhair pada

Penampilan baru segar untuk Mama !! ����♀️ @jessicaalba #hair @chadwoodhair @honest_beauty

Jawatan yang dikongsi oleh @ chadwoodhair pada

Alba’s signature wavesy beaches adalah melihat dia jarang menyimpang dari, tetapi dimensi dan pergerakan peletakan lapisan menambah panjangnya bermakna ia akan kelihatan hebat sama ada atau tidak ibu tiga tamparan atau udara-kering itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 35 = 42

map