Jessica Alba Menemui Kelahiran Perfect Halloween Costume

Jessica Alba tidak membiarkan kehamilan ketiga melambatkannya ke Halloween ini. Sebenarnya, dia mendapat lebih banyak daripada itu dengan pakaian kostum yang sempurna untuk ibu hamil.

Alba berpakaian sebagai watak Ellen Page dari filem hit 2007 Juno, memamerkan benjolannya di tee berjalur merah dan putih, miniskirt di atas seluar jeans, baju pengantin penyamaran, dan kasut renda. Rakannya, Kelly Sawyer, co-presiden Baby2Baby, bertindak sebagai watak berjalan Michael Cera Paulie dalam tee USC, seluar pendek kuning, stoking tinggi, dan peluh tangan. Ia selamat untuk mengatakan bahawa kedua-dua mereka memaku.

#juno #happyhalloween @kellysawyer dan saya ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessica Alba (@jessicaalba) pada

Malah, kedua-duanya mempunyai sejarah panjang berpakaian bersama pada Halloween. Dari penyihir dan sapu dengan Axl dan Slash, Romy dan Michele dari Romy dan Reuni Sekolah Tinggi Michele, dan bahkan Edina dan Patsy dari Benar-benar Hebat, kedua-dua ini secara konsisten mengukuhkan “kostum pasangan” mereka setiap tahun.

# Witch & Broom # Axl & Slash # Romy & Michelle #AbFab -A beberapa daripada kami #halloweencostumes w @kellysawyer. Akan tidur untuk cuba memberi motivasi untuk malam ini -I’m begitu mengandung dan letih … bolehkah anda meneka kostum pasangan kami tahun ini? Komen di bawah ini

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessica Alba (@jessicaalba) pada

BERKAITAN: Jimmy Fallon Membantu Memuaskan Cravings Kehamilan Jessica Alba

Alba berkongsi kolaj lucu mengenai penampilan masa lalu mereka pada hari Ahad, menulis, “Tidur untuk cuba memberi motivasi untuk malam ini-saya sangat mengandung dan letih.”

Hamil dan lelah ketika dia, bintang masih membunuh permainan Halloween.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 49

map