Jessica Alba Menyambut Anak Ketiga dengan Warren Tunai

Tahniah! Jessica Alba dan suaminya Cash Warren menyambut anak ketiga mereka pada 31 Disember, 2017, dan Alba mengambil ‘Hari Gram Tahun Baru untuk berkongsi berita baik.

Ibunya, pelakon dan usahawan yang terkenal melahirkan anak lelaki bernama Hayes Alba Warren-anak sulung Warren dan Alba, yang merupakan ibu bapa kepada anak perempuan Honor, 9, dan Haven, 6.

Hayes Alba Warren 12/31/17 Hadiah terbaik untuk berdering pada Tahun Baru !! Tunai dan saya berasa sangat diberkati. Haven and Honor sudah terobsesi dengan bro bayi baru mereka. ����❃ # familyof5

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessica Alba (@jessicaalba) pada

Alba, 36, mengumumkan kehamilannya pada bulan Julai dengan sedikit bantuan dari keluarga itu:

@cash_warren dan saya secara rasmi akan mengatasi #babyonboard #herewegoagain �������� # diberkati

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessica Alba (@jessicaalba) pada

Sejak membuat pengumuman yang manis, Alba telah membentuk dirinya sebagai ratu gaya bersalin, melangkah di kepingan bayi yang paling cantik di luar sana.

Dia juga menemui satu cara untuk memasukkan benjolannya ke dalam kostum Halloween yang pandai:

#juno #happyhalloween @kellysawyer dan saya ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessica Alba (@jessicaalba) pada

The Madu bintang dan hubby pengeluarnya bertemu di set Fantastic Four pada tahun 2004. Mereka berkahwin pada Mei 2008, hanya sebulan sebelum Alba melahirkan anak pertama mereka.

Saya telah menghabiskan beberapa hari kebelakangan yang ingin tahu apa yang perlu saya katakan pada hari lahir anda dan saya telah menyedari bahawa kata-kata tidak mencukupi. Kata-kata tidak dapat menggambarkan perasaan saya ketika pertama kali bertemu. Mereka tidak dapat menerangkan pemikiran yang berlaku di kepala saya apabila anda berkata “ya.” Mereka tidak dapat menggambarkan emosi saya ketika anak perempuan kita dilahirkan. Mereka tidak boleh menggambarkan kehangatan dalam hati saya apabila kita memeluk. Mereka tidak dapat menggambarkan kegembiraan apabila anda membuat saya ketawa. Mereka tidak dapat menggambarkan betapa kuatnya perasaan saya apabila anda memegang tangan saya. Mereka tidak dapat menggambarkan betapa saya suka mencintai awak. Terima kasih kerana memberikan saya seumur hidup pengalaman yang saya tidak dapat menerangkan dengan kata-kata. Selamat Ulang tahun bayi saya!!

Pos yang dikongsi oleh Cash Warren (@cash_warren) pada

Tahniah kepada wanita yang benar-benar melakukannya-dan terima kasih untuk mengintip pertama di tambahan baru Warren-Albas!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 32 = 34

map