Jessica Biel Buktikan Trend Warna Rambut Ini Tidak Pergi Ke mana-mana

Untuk rekod, brunettes mempunyai keseronokan yang banyak, dan bukti dalam warna rambut cokelat coklat yang Jessica Biel telah terjebak dengan agak kadang-kadang.

Walaupun anda berpuas hati dengan warna coklat anda, anda masih mendapat keinginan untuk beralih setiap kali dan seketika. Sama ada perubahan keperluan datang dari permulaan musim baru, promosi di tempat kerja, atau akhirnya menyekat bekas media sosial anda.

BERKAITAN: Anda Tidak Pernah Melihat Rambut Jessica Biel Seperti Ini Sebelum!

Bagi Biel, yang biasanya bermakna menambah pelembut lembut, sekeping-y untuk memotong atau memanaskan sorotan yang menarik. Tetapi tidak pun Biel boleh menahan mencuba salah satu trend warna rambut yang anda telah berdebat cuba setelah melihatnya di seluruh permaidani merah dan Instagram.

Pelakon itu membuat lawatan ke warna kulit selebriti Tracey Cunningham untuk teduh jerawat. Salah satu trend warna rambut yang paling besar pada tahun lalu, naungan di antara berambut perang dan si rambut coklat. Sorotan madu ditambah semua untuk memberikan rambut si rambut coklat kesan cerah matahari. Walaupun status quo menjadi lebih gelap semasa musim sejuk, teknik warna ini sebenarnya boleh memanaskan warna kulit anda kerana ia menambah kecerahan ke mata dan dimensi ke warna anda.

RAMBUT BARU. SEMUA KECANTIKAN MANUSIA. ❤️ anda @jessicabiel Warna oleh Genuis @ traceycunningham1. Makeup @karayoshimotobua nails @tombachik. Rambut baru dipotong #HairByAdir #jessicabiel

Satu jawatan yang dikongsi oleh Adir Abergel (@hairbyadir) pada

Penyiasat lama Biel, Adir Abegel memulakan penampilan bintang dengan jawatan di Instagram. Bersama-sama dengan warna rambutnya yang baru, Abegel juga menyegarkan potongannya dengan lapisan trim dan panjang, berkerut untuk pergerakan dan tekstur tambahan. Pro gaya rambutnya dalam gelombang pantai yang longgar, yang membantu menyerlahkan perubahan warna Biel. 

VIDEO: Moments Cutest Justin Timberlake & Jessica Biel

Lebih baik lagi: Rambut berambut perang adalah suis penyelenggaraan yang rendah. Oleh kerana anda tidak mendapat pertumbuhan semula yang sama seperti yang anda lakukan dengan sorotan tradisional, anda boleh pergi dengan membuat perjalanan kurang ke salon. Tidak hairanlah kami melihat warna di mana-mana tahun lepas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map