Jessica Simpson Bares Her Booty dalam Penghormatan Ulang Tahun kepada Suami Eric Johnson

Jessica Simpson dan Eric Johnson tidak pernah malu untuk menunjukkan kasih sayang masing-masing di media sosial, tetapi dalam catatan Instagram terbarunya, Simpson mendedahkan a lagi sikit, jika anda tahu apa yang kami maksudkan.

Pada hari Ahad, Simpson berkongsi foto NSFW untuk menghormati ulang tahun ke-38 Nuff hubbynya yang membuktikan perkara-perkara masih bersemangat di antara mereka-walaupun selepas dua anak. Dalam pic bertema Oktoberfest, Johnson dapat dilihat dengan berjaya menaikkan dua birai di udara. Bent menonjol di atas meja di hadapannya, Simpson tidak-dengan tidak sengaja mendedahkan sekilas telanjangnya di belakangnya.

“38 ADALAH BESAR,” penyanyi itu memetik kepalan kuat dengan hashtag #IAMSOHOTFORYOU.

TK
Jessica Simpson / Instagram

Pasangan yang telah berkahwin sejak 2014, mempunyai dua anak bersama-sama: anak perempuan Maxwell, 5, dan anak Ace, 4. “Saya rasa kita agak kecanduan satu sama lain,” kata Simpson kepada Matt Lauer sejurus selepas mereka perkahwinan California yang glamor. “Saya fikir ada tahap cinta yang baru mencapai tahap tertinggi.”

BERKAITAN: The Sweet Note Jessica Simpson Got dari Suami Nya Akan Membuat Anda Menangis

Kami akan minum untuk itu!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map