Jessica Simpson Berkongsi Keperluan 6 Kecantikannya

In InStyle ‘Isu Januari, Jessica Simpson, seorang wanita milyar dolar yang empayarnya berpanjangan wangi, pakaian, kasut, barang kemas, dan beg tangan, pinggan untuk menurunkan berat badan, latihan, dan kenapa suaminya yang mencintainya tidak pernah memberitahu dia untuk “meletakkan coklat “Apabila dia mendapat 70 pound. Teruskan membaca untuk Q & A penuh kami dengan bintang itu, kemudian tatal ke bawah untuk membeli enam produk kecantikan yang dia tidak boleh hidup tanpa!

InStyle: Bagaimanakah ibu mengandung rutin kecantikan anda?? Jessica Simpson: Saya tidak lagi mempunyai masa untuk mencuci dan melembapkan muka saya pagi dan malam. Saya hanya melakukan segala-galanya selepas saya meletakkan anak-anak tidur. Ini satu-satunya cara untuk menjaga krayon dan cap jari di luar muka saya.

OK, beritahu kami mengenai rejimen latihan keras anda yang penting. Bagaimana anda mencari masa??Saya bekerja lima hari seminggu: tiga hari dengan pelatih, melakukan campuran latihan kekuatan dan kardio, dan kemudian saya melakukan kardio pada saya sendiri dua hari lagi. Entah bagaimana saya membuatnya berfungsi, tetapi saya perlahan sejak perkahwinan saya.

BERKAITAN: Gaun Pengapit Pengantin Unik Jessica Simpson: Tonton Video!Anda kelihatan-dan masih kelihatan hebat. Terima kasih. Saya bekerja sangat keras kerana saya ingin menghargai berada di gaun pengantin lagi. Saya mahu menikmatinya seperti yang saya lakukan buat kali pertama. Tetapi saya tidak mempunyai matlamat berat; Saya hanya mahu kelihatan sihat.

Keuntungan berat badan anda menarik banyak perhatian media semasa kehamilan pertama anda. Bagaimana anda mengendalikannya?Saya telah diteliti mengenai berat badan saya sebelum saya hamil, jadi saya enggan membiarkan sesiapa mencuri kegembiraan bayi saya. Suami saya [Eric Johnson] dan saya melihat gambar-gambar lama baru-baru ini, dan saya bertanya kepadanya, “Babe, mengapa anda tidak memberitahu saya untuk meletakkan kek coklat itu?” Dia berkata, “Anda kelihatan hebat. lengkung di badan saya. Dan kami sentiasa mempunyai kehidupan seks yang sihat.

Jadi … merancang untuk lebih banyak kanak-kanak di masa hadapan? Saya tidak fikir begitu. Mempunyai dua anak didik belakang saya keras. Tetapi jika saya mempunyai lebih banyak, saya tidak mahu mereka membaca ini dan fikir mereka tidak dikehendaki! [ketawa]

BERKAITAN: Jessica Simpson Adalah Selebriti Terkini untuk Mencuba Lob

Kecantikan Mustahil Jessica Simpson:

Jessica Simpson Signature Fragrance

122614-jessica-simpson-beauty-talk-6-480.jpg
Time Inc Digital Studios

“Dari semua wangian saya, yang satu ini, campuran bunga dan vanila, adalah yang paling seperti personaliti saya: Ia feminin tetapi tidak terlalu dewasa ($ 65; macys.com).”

La Mer Krim Pelembap

122614-jessica-simpson-beauty-talk-1-480.jpg
Time Inc Digital Studios

“Kulit saya dehidrasi ketika saya hamil, dan pelembab ini ($ 160; nordstrom.com) adalah satu-satunya yang bekerja. Untuk setiap hari, saya menggunakan versi yang lebih ringan [Moisturizing Lotion, ($ 245; nordstrom.com)]. “

Rita Hazan Ultimate Shine Blonde Gloss

122614-jessica-simpson-beauty-talk-2-480.jpg
Time Inc Digital Studios

“Saya menggunakan ini apabila saya mandi untuk menyegarkan akar saya dan memberikan rambut saya bersinar ($ 26; ulta.com).”

Epicuren Herbal Cleanser

122614-jessica-simpson-beauty-talk-3-480.jpg
Time Inc Digital Studios

“Saya suka bagaimana bersih kulit saya selepas menggunakan gel ini ($ 34; epicuren.com). Tidak seperti kebanyakan pembersih, ia benar-benar merosakkan solek saya tanpa meninggalkan apa-apa residu di belakang. “

Spray Tekstur Kering Oribe

122614-jessica-simpson-beauty-talk-4-480.jpg
Time Inc Digital Studios

“Saya tidak suka membasuh rambut saya setiap hari, jadi saya menggunakan semburan hebat ini ($ 42; oribe.com). Ia menyerap minyak dan menghasilkan tekstur dan kelantangan yang bagus. “

Rawatan Rambut Inphenom Milbon

122614-jessica-simpson-beauty-talk-5-480.jpg
Time Inc Digital Studios

“Walaupun saya sering memerah dan menyerlahkan rambut saya, rawatan ini ($ 35; amazon.com) menjadikannya sihat. Saya telah menggunakannya selama bertahun-tahun, dan saya tidak mempunyai hampir perpecahan seperti yang saya perlu. “

Untuk maklumat lanjut, dapatkan edisi Januari InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital sekarang.

PHOTOS: Semak Kecantikan Terbaik Jessica Simpson

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 + = 90

map