Jessica Simpson Menjadi Ibu Tercengang untuk Video Ini Anaknya yang 4 Tahun

Jangan beritahu polis ibu bapa, tapi mungkin Jessica Simpson tidak mengambil berat tentang apa yang dikatakan oleh pembencinya di bahagian komen keluarga Instagram terbarunya. Cakap kejutan dan kagum.

Simpson tertakluk kepada beberapa kritikan yang sangat keras selepas dia menyiarkan video anaknya yang berusia 4 tahun, Ace bermain di kolam renang awal minggu ini. Klip itu adalah tembakan lambat suami Simpson, Eric Johnson, melancarkan Ace ke dalam backflip, dan nampaknya ini terlalu menyeronokkan bagi sesetengah orang.

Sebuah tulang patah tidak memegang kiddo ini di bawah #waterproofcast #ACEKNUTE

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessica Simpson (@jessicasimpson) pada

Sangat penting bahawa Nancys yang paling negatif tidak menjadi masalah dengan masa bermain ayah-anak-tetapi dengan pelakon di lengan Ace. Little Ace mempamerkan pelakon hijau kapur di sebelah kirinya akibat fraktur, tetapi itu jelas tidak memperlambatnya.

“Sebuah tulang patah tidak memegang kiddo ini,” tulisnya, hashtagging “#waterproofcast” dalam kapsyen.

Sudah tentu, perkataannya seperti panggilan siren, memancing tengkorak dari gua-gua troll mereka. Satu menyebutnya “perkara yang paling tidak masuk akal untuk dilakukan sebagai ibu bapa.”

“Dia membuang anaknya seperti dia melemparkan bola atau objek, tidak akan teruk jika lengannya belum patah, saya lihat mengapa orang bimbang, itu bodoh,”.

VIDEO: Jessica Simpson & Moments Cutest Instagram Eric Johnson

Namun, peminat Simpson mengembalikannya dengan jumlah yang besar, dengan mudah mengatasi pengkritik dari segi jumlah.

“Apa yang saya lihat adalah ayah yang hebat dan anak lelaki yang sangat gembira. Bekerja untuk saya,” katanya. “Jangan dengar pembenci, kerana anak itu mempunyai lengan yang patah tidak bermakna dia harus dipinggirkan dari sisa hidup!” kata yang lain.

BERKAITAN: Jessica dan Anak-anak Ashlee Simpson Lihat Seperti Mereka dalam Foto Krismas yang Adorable ini

“Welp, zaman kanak-kanak saya nampak sangat melampau sekiranya orang berasa kecewa terhadap video ini,” bergurau peminat lain.

Syukurlah, Simpson tidak sepatutnya mengambil apa-apa kepadanya. Dia memilih untuk tidak menangani situasi sama sekali, sebaliknya memaparkan gambar kasual pada hari berikutnya.

PERMAINAN MINDA

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jessica Simpson (@jessicasimpson) pada

Dia hidup dengan kehidupan yang terbaik. Mungkin troli beliau mesti mengikutinya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 82 =

map