Jika Anda Cinta Seks dan Kota, Anda Akan Ingin Lihat Kelab Buku ASAP

SATC Book Club
Ilustrasi Foto. Foto: Paramount Pictures, HBO

Samantha Simon

18 Mei 2018 @ 11:45 pagi

Empat wanita, duduk di sekeliling, membincangkan kehidupan seks dan hubungan mereka dengan minuman. Bunyi biasa?

Sudah tentu ia berlaku. Itulah premis salah satu siri TV yang paling disayangi sepanjang masa, Seks dan Kota. Tetapi ia juga plot Kelab Buku, yang melanda teater hari ini dan dijamin mengisi lubang berbentuk Carrie Bradshaw-dan-syarikat di dalam hati anda, sekurang-kurangnya selama dua jam. Satu perbezaan anda akan sedar secara langsung: SATC mengikuti sekumpulan tiga puluh wanita ketika mereka menavigasi adegan bertarikh New York City, sedangkan Kelab Buku melihat kehidupan cintakan wanita yang berpangkalan di Los Angeles pada tahun enam puluhan. Selain daripada zaman dan lokasi watak, namun, projek-projek itu sangat mirip dengan terasnya.

Sebagai permulaan, mudah untuk slot masing-masing Kelab BukuWanita terkemuka Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen), dan Carol (Mary Steenburgen) -into salah satu daripada Seks dan KotaJenis personaliti ikonik sekarang. Hanya dalam beberapa minit, anda boleh mengenal pasti Carrie, Samantha, Miranda, dan Charlotte kumpulan (lebih lanjut mengenai siapa yang, di bawah). Kemudian ada faktor seks. Semasa membaca Lima puluh Shades of Grey dalam kelab buku mereka yang berumur empat dekad, watak-watak mendapati diri mereka diilhamkan untuk memupuk kehidupan cinta mereka sendiri. Ia menggalakkan perbincangan yang terang-terangan dan benar-benar lucu-tentang perbincangan benar-benar seperti untuk set 60-plus untuk mencari rakan kongsi baru dalam umur aplikasi dating. Tukar botol wain mereka dengan empat kosmopolitans dan anda punya diri sendiri SATC kilat ke hadapan.

VIDEO: Jane Fonda Says Her Sex Years Behind Her

Akhir sekali, adakah kita menyebut bahawa sebenarnya terdapat skrin pada skrin Seks dan Kota reunion di Kelab Buku? Candice Bergen – yang tidak dapat dilupakan sebagai Carrie Bradshaw Vogue editor, Enid-sekali lagi mendapati dirinya bertentangan dengan pelakon Wallace Shawn di atas layar. (Anda mungkin lebih baik ingat Shawn untuk menggambarkan “hobbit” Carrie cuba untuk memperbaiki dengan Enid dalam musim terakhir pameran, yang paling menyeramkan.) Walaupun perkara-perkara yang akhirnya seolah-olah bekerja untuk pasangan di TV, tarikh Bumble mereka tidak pergi agak juga dalam filem. Membaca untuk perbandingan perbandingan watak-watak dan lebih banyak sebab untuk dilihat Buku Kelab dalam jawatan ini-SATC dunia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 23 = 31

map