Jika Catwoman Menjadi Skater Olimpik, Dia Akan Bersaing Seperti Diana Nikitina dari Latvia

Acara luncur lumba Olimpik tahun 2018 sedang penuh, dan sementara peminat telah melihat persembahan cemerlang (dan banyak Moulin Rouge rutin), pemain skatenya Latvia, Diana Nikitina mempunyai pendekatan kurang konvensional untuk pertandingan tersebut. Olympian berusia 17 tahun itu mengambil ais pada malam Selasa dengan gayanya sendiri, dan keunikannya menonjol di kalangan orang ramai, walaupun dia selesai di tempat ke-26.

Sebelum dia mengambil langkah pertama ke atas ais, dia membuat kenyataan. Daripada pakaian skating yang lebih tradisional, Nikitina memakai baju jumpsuit hitam dan potongan sarung tangan yang terhias. Daripada menendang rambutnya kembali ke bun adat, dia meninggalkannya yang menggantung di ekor kuda. Dan bukannya mengeluarkan perhiasan sans, dia memakai kalung hitam yang menarik lehernya ketika berputar.

Diana Nikitina
XIN LI / Getty Images

Rantai adalah pemandangan jarang dalam skating Olimpik kerana mereka boleh mengganggu untuk melompat dan berputar, tetapi Nikitina nampaknya tidak peduli ketika dia tampil.

Dan sementara skaters lain memilih muzik klasik (dengan beberapa pengecualian), Nikitina meluncur ke “Askar Cinta”, oleh Sade. Gabungan sifat-sifat tersendiri ini menjadikan dia debut Olimpik yang terkenal, walaupun prestasi teknikalnya.

“Saya seorang yang kuat, saya tidak seperti seorang puteri,” katanya. “Penampilan ini membuatkan pakaian sedikit bermakna. Semuanya kuat dalam program saya dan dalam hidup saya. Pakaian itu elegan untuk seorang gadis yang tinggi. “

BERKAITAN: Penari Ais Perancis yang Mengalami Kerosakan Lemari pakaian Kembali Kembali untuk Memenangi Pingat Olimpik

Keperibadiannya meraih peminat barunya, walaupun kedudukannya bermakna membawa pulang pingat bukan dalam kad untuknya. Sesetengahnya membandingkan getarannya dengan Catwoman, sementara yang lain hanya suka citarasa dalam muzik.

Dipanggil Catwoman skating angka bukan cara yang buruk untuk memulakan kerjaya Olimpik anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 + = 82

map