JLaw Memiliki Kris Jenner BFF Her Kereta untuk Krismas

Kedua-dua ini menjadi matlamat persahabatan dengan cepat.

Bukan rahsia lagi bahawa Jennifer Lawrence adalah peminat Kardashian besar-dia mendedahkan beberapa cerita yang menakjubkan tentang obsesinya yang rendah hati dengan keluarga ketika dia menemubual Kim Kardashian pada Jimmy Kimmel Live pada bulan November. Nah, pelakon berusia 27 tahun itu memantapkan statusnya sebagai salah satu puak musim cuti ini, membeli BFF Kris Jenner hadiah Krismas yang paling menakjubkan.

Karier Kardashian itu mengambil ke Instagram semalam untuk mengucapkan terima kasih kepada Lawrence kerana penampilannya yang indah, menulis, “BFF saya #Jenniferlawrence bertanya kepada saya apa yang saya inginkan untuk Krismas dan sudah tentu saya berkata seorang Porsche, DUH, gadis saya tidak mengecewakan.”

Kami tahu apa yang anda fikir: “Adakah JLaw benar-benar membeli Jenner a Porshe ?!” Dan jawapannya adalah ya-jenis. Dalam gambar itu, kita melihat Porshe putih berukuran kecil yang diletakkan di sebelah hiasan Krismas bertema pelangi Jenner. Kereta kecil itu bahkan dihiasi dengan busur merah yang besar!

BFF saya #Jenniferlawrence meminta saya apa yang saya mahu untuk Krismas dan sudah tentu saya berkata Porsche, DUH. Gadis saya tidak mengecewakan. Terima kasih Jen saya suka awak !!! #bffsforever #christmassurprise #jlaw #soexcited

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kris Jenner (@krisjenner) pada

Kita dapat melihat mengapa Jenner menggunakan hashtag # bffsforever-yang sangat manis dari Lawrence! Kami pasti cucu-cucu Jenner akan suka memandu kereta kecil di sekitar rumah.

Jika dia menyimpannya, Lawrence mungkin mendapatkan jemputan rasmi untuk muncul di kad Krismas Kardashian tahun depan!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 76

map