Joe Jonas dan Ansel Elgort Swap Faces pada Snapchat-Lihat Keputusan Yang Menakjubkan

Bilamana manusia semata-mata cuba untuk melakukan Swapchat Face Swap, hasilnya agak menakutkan, tetapi entah bagaimana selebriti seolah-olah menguasai seni itu. Kylie Jenner dan Kim Kardashian membuktikan bagaimana rupa yang mereka lihat dalam pertukaran beberapa minggu lalu, dan sekarang Joe Jonas dan Ansel Elgort adalah bintang-bintang terbaru untuk berdagang muka.

“Hei apa? Saya Joe, “kata Jonas DNCE kepada kamera, memancarkan rambut cokelat Elgort dan topi bersebelahan. “Hey. Saya Ansel, “kata Elgort, dengan kunci berambut Jonas. “Adalah baik untuk bertemu dengan anda,” mereka bergurau.

Wajah muka w @joejonas @dnce Rakan saya di snapchat !!! “AnselElgort”

Video yang disiarkan oleh anselelgort (@anselelgort) pada

Semua bercanda mengetepikan, bintang-bintang kelihatan menghairankan normal. Ia adalah pengembalian balik untuk melihat Jonas kembali dengan rambut yang gelap, dan Elgort benar-benar dapat menarik rambut berambut pirang jika dia pernah memutuskan untuk memecahkan kunci yang lazatnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 42 = 44

map