Joe Manganiello menulis Sofía Vergara sebuah Buku 40-Halaman Mengenai Kisah Cinta mereka

Orang lain hanya perlu pulang ke rumah, kerana Joe Manganiello hanya memenangi anugerah untuk suami terpotong. The Magic Mike XXL bintang yang mengejutkan isterinya Sofía Vergara dengan hadiah ulang tahun pertama yang paling manis: sebuah buku 40 halaman yang dia tulis mengenai permulaan kisah cinta epik mereka.

“Saya menulis buku sebagai hadiah untuk ulang tahun pertama kami. Ini mengenai bagaimana kami bertemu-dan juga teman-teman kami-dan kira-kira 40 muka surat yang panjang, “katanya Cosmopolitan U.K. “Saya suka banyak isteri saya.”

Tetapi tunggu, ada lagi: Manganiello mencadangkan bagaimana tarikh pertama mereka berlaku. “Saya sedang dalam lawatan akhbar apabila saya mengetahui bahawa Sofía adalah tunggal,” katanya. “Rakan saya adalah seorang editor dan memberitahu saya dia akan membuat pengumuman itu. Saya mendapat nombornya dari Jesse Tyler Ferguson, kemudian terbang ke New Orleans untuk membawanya ke tarikh. “

Selamat Malam. Gracias @mindyweiss @jeffleatham @zuhairmuradofficial @lorraineschwartz kerana membantu kami membuat impian kami menjadi kenyataan ❤️❤️❤️❤️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Sofia Vergara (@sofiavergara) pada

Swoon. Okay, bersedia untuk sebut harga yang lain? Begini bagaimana dia tahu dia dimaksudkan untuk mencadangkan: “Sofía dan saya sentiasa saling menaruh kebahagiaan antara satu sama lain, dan itulah bagaimana saya tahu dia adalah yang satu.”

BERKAITAN: Joe Manganiello Mengaku Dia Berkahwin dengan Crush Selebriti

Lelaki di mana-mana lebih baik, kerana Joe hanya membesarkan lapangan bermain.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

63 − 57 =

map