Joe Manganiello Perkenalkan Abis Abs dalam Poster XXL Magic Mike Baru

Satu permata mata kecil telah tiba untuk pagi anda. Kami masih mempunyai beberapa bulan lagi untuk pergi Magic Mike XXL dilancarkan pada 1 Julai, tetapi bintang Joe Manganiello memberi kami penonton dalam filem terbaru. Pelakon itu berkongsi poster baru untuk filem itu di Twitter yang menampilkan wataknya yang bergoyang dalam seluar jeans dan, dengan itu, absnya.

Ciri poster “XXL” dalam huruf besar dan tagline, “Kembali ke Grind.” Manganiello menerangkannya di Twitter dengan pernyataan ringkas, “Lebih besar lebih baik …” 

 

Lebih besar lebih baik … #BDR #MagicMikeXXL pic.twitter.com/gXu8zy3S4f

– Joe Manganiello (@JoeManganiello) 27 April 2015

 

BERKAITAN: Tonton Ab-Tastic Magic Mike XXL Trailer Sekarang

Poster Mageniello mengikuti beberapa poster yang sama dengan Channing Tatum, Matt Bomer, Stephen “tWitch” Boss, dan Kevin Nash:

 

Sepanjang hari. Sepanjang malam. #MagicMikeXXL pic.twitter.com/84VKfhgoNW

– Channing Tatum (@channingtatum) 13 April 2015

 

 

pic.twitter.com/6gb8HfXd5V Saya harap dapat melihat anda di lantai tarian 1 Julai! @magicmikemovie #XXL XXO

– Matt Bomer (@MattBomer) 20 April 2015

 

Bertemu tWitch (@official_tWitch). Dia akan menunjukkan kepada anda gerakan yang betul – sepanjang malam. #TGIF #MagicMikeXXL pic.twitter.com/RS9K8ywdk0

– Magic Mike (@magicmikemovie) 17 April 2015

 

 

 

pic.twitter.com/sWB3h9K4I8. Hanya ada satu Tarzan- dan namanya ialah Kevin Nash. Salah satu manusia yang paling lucu dan paling mesra yang saya tahu.

– Matt Bomer (@MattBomer) 27 April 2015

 

Walaupun ia mungkin sukar untuk mempercayai bahawa filem itu memerlukan lebih banyak daripada orang-orang ini menari muzik, filem itu juga membintangi Jada Pinkett Smith, Elizabeth Banks, Amber Heard, dan Donald Glover. Tangkap Magic Mike XXL apabila ia melanda teater 1 Julai.

PHOTOS: Abs Celebrity Paling Hangat (Termasuk Channing Tatum)

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

94 − 88 =

map