Joe Manganiello Sepertinya Tidak dapat dikenali dengan New Do ‘Buzzed in Selfie Sweet dengan Sofía Vergara

Joe Manganiello, adakah anda? Anda mungkin mempunyai sedikit masalah untuk mengenali Magic Mike bintang dalam selfie baru ini, walaupun pelakon cantik di lengannya pasti memberikan identiti beliau.

Dalam foto itu, yang Sofía Vergara diposting ke Instagram, Manganiello menampakkan ‘melakukan bahawa ciri-ciri yang sama dicukur sisi dan yang lebih pendek, pencincang atas kerana dia berpelukan kepada isterinya. Warna ini juga kelihatan lebih ringan daripada warna coklat yang mendalam. Pelakon yang berani itu juga memberikan janggutnya untuk melihat rupa yang lebih bersih daripada ketika ia keluar untuk bersiar-siar dengan Vergara minggu lepas.

Hanya berjalan di sekitar hutan ❤️❤️❤️❤️

Foto yang disiarkan oleh Sofia Vergara (@sofiavergara) pada

The Keluarga moden bintang, untuk bahagiannya, kelihatan cantik seperti biasa. Lembaran coklatnya yang berwarna abu-abu terasa longgar kerana dia tersenyum dalam sepasang cerah coklat. “Hanya berjalan di sekeliling hutan,” dia merakamkan gambar pasangan yang manis itu.

BERKAITAN: Sofia Vergara menyambar kolam renang dalam Bikini Hitam, Curve-Hugging

Manganiello bukanlah satu-satunya untuk mengubah rambutnya bulan ini. Dari Sofia Richie ke Lily Collins dan Kaley Cuoco, klik melalui galeri kami untuk setiap perubahan rambut baru yang menarik dari bintang-bintang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 75

map