John Mayer dan Ayahnya yang berusia 90 tahun kelihatan sama

Nampaknya gen baik lakukan lari dalam keluarga. Baiklah, kami tahu sudah, tetapi kami mendapat lebih banyak bukti bukti dari John Mayer. 

Mayer mengambil ayahnya untuk makan malam untuk merayakan ulang tahun ke-90nya pada hari Rabu, dan kedua anak lelaki ayahnya kelihatan seperti dua jenis. Bahagian terbaik dari semuanya? Nampaknya mereka berkongsi rasa humor yang sama juga.

“Selamat Ulang Tahun ke-90, Ayah! Berikan komen-komen yang mengagumkan tentang ayah saya di bawah ini. Dia akan suka menatal menerusinya,” tulis Mayer. “Juga tolong hentikan kereta api ini. Terima kasih.” 

Selamat Hari Lahir 90, Ayah! Tinggalkan komentar mengutuk tentang ayah saya di bawah. Dia akan suka menatalinya. Juga tolong hentikan kereta api ini. Terima kasih. ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh johnmayer (@johnmayer) pada

Komen-komen pos seolah-olah penuh dengan keinginan baik untuk menandakan perayaan besar Mayer, dari orang-orang yang memberitahu Mayer dan ayahnya betapa hebatnya mereka melihat para peminat yang memetik lirik Mayer, yang penyanyi itu sendiri dalam keterangannya. 

BERKAITAN: John Mayer Menjawab Komen Terbaik Kekasih Katy Perry

“Dan tolong hentikan kereta api ini,” kemungkinan besar merujuk kepada lagu Mayer 2006 “Hentikan Kereta Api Ini”:

Sekiranya bercakap dengan lelaki tua saya / Said, “Tolong saya faham” / Dia berkata, “Berputar 68 anda akan merundingkan semula / Jangan hentikan kereta api ini / Jangan, semenit, tukar tempat yang anda ada / Dan jangan fikir saya tidak pernah faham / Saya cuba tangan saya / John, jujur, kita tidak akan berhenti kereta api ini. “

Kami harap ayah Mayer mempunyai hari jadi ke-90 yang indah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 41

map