John Stamos Strip ke “Saman Hari Lahir” -nya untuk Menyambut Turning 54

Ada belas kasihan!

John Stamos berbunyi pada hari ulang tahun ke-54 dengan cara terbaik yang mungkin dia dapat-benar-benar dan sepenuhnya telanjang. The Fuller House Pelakon mengambil mandi luar sans berenang seluar pendek dan ditangkap tengah-tengah oleh kamera.

Dia menghantar gambar pada hari Ahad dengan tajuk “# 54 dan bersih Terima kasih atas kehendak hari jadi!” dan kami berasa seperti dia memberi kami hadiah dengan yang ini.

TK
John Stamos / Instagram

Pada nota yang lebih nostalgia, Stamos melancarkan ulang tahun Instagram yang lain, tetapi yang satu ini adalah gambar kemunculannya sebagai seorang kanak-kanak.

“Sungguh mengejutkan betapa banyak nyawa yang duduk di hadapan saya dengan sabar (hampir tidak sabar) menunggu untuk mendedahkan kecantikannya yang lembut, tidak sempurna, sering tidak dapat dibayangkan,” tulisnya.

“Apabila saya bersedia menangguhkan pertimbangan saya, teruskan kritikan saya, secara proaktif mencari positif, dan yang paling penting merangkul keajaiban, saya telah menemui kebahagiaan yang tulen. selamat hari jadi. Menghantar banyak, banyak cinta! “

Ia adalah satu keajaiban betapa banyak kehidupan yang duduk di hadapan saya dengan sabar (hampir tidak sabar) menunggu untuk mendedahkan kecantikannya yang lembut, tidak sempurna, sering tidak dapat dibayangkan. Apabila saya bersedia menangguhkan pertimbangan saya, teruskan kritikan saya, secara proaktif mencari positif, dan yang paling penting merangkumi keajaiban, saya telah menemui kebahagiaan yang tulen. Untuk tersandung selamat sejauh ini bersama adalah satu keajaiban yang nyata. Terima kasih atas hasrat hari jadi yang indah. Menghantar anda banyak, banyak cinta!

Satu jawatan yang dikongsi oleh John Stamos (@johnstamos) pada

BERKAITAN: Rumah penuh Pembuat Membeli Rumah Tanner Asal di San Francisco untuk $ 4.15 juta

Selamat hari jadi, Paman Jessie! Kita mesti berkata, 54 tidak pernah kelihatan lebih baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map