Jordan Teruk Menghancurkan Sarjana Muda ini di Pesara Syurga Sebelum Dia Bahkan Tiba

Pada episod lepas Sarjana Muda di Syurga, anda akan ingat bahawa Becca kembali untuk lawatan dramatik – tetapi yang saya fikir adalah, ‘TAMBAHKAN RINGAN, GIRL. SHOW. AS. THE. RING! ‘Saya tahu anda mungkin mengharapkan saya duduk di sini dan menyelam perkara Tia dan Colton ini. Tetapi saya sudah berakhir. Dan orang lain juga. Ini di sini adalah tentang Becca dan dirinya yang bahagia, sayang.

Ketika saya memerhatikannya memberi nasihat kepada Colton, Saya terus bertanya-tanya: Bagaimana dia tidak berpeluh? Bagaimanakah rambutnya kelihatan sempurna? Adakah ini apa yang anda kasihi kepada anda? Dia datang ke sini kelihatan seperti seorang ratu, dan kami yang lain kelihatan seperti anjing basah. Saya tidak mempunyai banyak masa untuk bercakap dengannya kerana, sudah tentu, ada perkara yang lebih penting untuknya ditangani (masukkan roll mata di sini), tetapi saya terus berfikir apabila saya melihatnya hari itu, ‘WOW! Anda boleh melihat senyumannya dari satu batu jauhnya. ‘Gadis itu jatuh cinta, dan, lelaki, saya tidak sabar untuk mencari di Paradise.

BERKAITAN: Bagaimana Tia Menjadi Sarjana Muda di SyurgaKarakter Yang Paling Kontroversial dan Kekasih

Siapa yang Mengambil Keju Saya?

Saya ada dua gelas wain sekarang, dan terdapat metafora yang panjang, bertele-tele tentang keju yang dipegang oleh benang. Selepas Krystal semacam zon rakan Kenny, dia memberitahu Eric bahawa dia berasa seperti semua orang di Syurga adalah seperti tikus yang dibuat untuk mencari keju dalam labirin. Pembawa pertama, terdapat a banyak membandingkan wanita dengan makanan dalam episod ini, yang saya tidak semua tentang. Kedua … di mana saya boleh mendapatkan beberapa keju?!

BERKAITAN: Sebab sebenar Sarjana Muda di SyurgaBibiana Memberi Colton Itu Rose Kontroversial

Ketibaan Ladies Baru

Tiga lagi wanita mendarat di Syurga minggu ini, dan mereka membuatnya cepat kesan terhadap lelaki. Berikut adalah pengambilan saya:

Jenna tiba: “Crap Suci. Bagaimanakah gadis ini belum mempunyai minuman? “Dari kebiasaannya, anda akan menyangka dia sedang menyimpan stok Red Bull dan vodka.

Caroline tiba: “Seseorang mendapatkan gadis ini minum, stat.” Dia adalah kecelakaan saraf. Bawa mudah, Caroline! Dia akan perlu berehat jika dia akan membuatnya melalui Syurga.

Jubilee tiba: “Saya yakin dia mendapat sebotol bola api di dalam poketnya – dia datang bersiap.” Jubilee mendapat moxie, dan dia juga tahu apa yang dia mahu dan pergi untuk itu.

Bibiana
ABC

Jordan & Jenna … Oh Yeah, dan Annaliese

Jika anda tidak dapat memberitahu, Jordan adalah salah satu cawan kegemaran saya teh. Apabila dia tidak melepak dengan Chris atau merujuk kepada saya dengan kasar sebagai “pencuci mulut,” itu (dan mari kita menjadi nyata, saya adalah kursus penuh sial). Jordan jauh lebih bijak daripada orang berfikir, dan walaupun dia mengatakan beberapa perkara yang luar biasa dalam episod ini, kita dapat melihat ciri yang paling saya sayangi tentang Jordan: dia masih romantis tanpa harapan.

Apabila anda tidak boleh memuatkan anda yang menarik untuk @bachelorinparadise malam ini! �� syarat�� Jadi, saya selalu bersenang-senang kerana mempunyai senyuman yang besar dan ketawa yang kuat. Orang akan berkata “tidak ada apa-apa yang lucu” dan “senyuman anda memakan 75% muka anda, itu menjengkelkan.” Buat sementara waktu saya cuba menenangkannya, untuk menyembunyikan keseronokan dan minat saya untuk hidup. Saya tidak pernah dapat menyesuaikan diri, tetapi saya tahu bagaimana untuk menyesuaikan sedikit. Saya tidak mahu membuat orang tidak selesa dengan keperibadian besar dan sifat dan kata-kata yang unik. Tetapi tidak ada yang dapat membawa seseorang lebih cepat daripada menyembunyikan siapa mereka sebenarnya. Sejak beberapa tahun yang lalu, saya memutuskan untuk bangkit, sama persis dengan siapa saya, dan mengejar kehidupan dan kebahagiaan dengan sungguh-sungguh. Saya telah dibanjiri sokongan dan saya sangat bersyukur .. dan sekarang saya sangat teruja untuk berkongsi semua sisi saya dengan anda semua. Bahagian-bahagian yang saya bangga, dan bahagian-bahagian yang saya masih bekerja. Perjalanan saya untuk mencari cinta bermula dengan keputusan untuk mengasihi diri saya dan menerima bahawa saya berhak mendapat kasih sayang daripada seseorang yang mengetahui dan menghargai semua saya .. Senyum besar gigantic besar dan semua kata-kata-kata-kata²Dapat anda menyertai saya! ❤️. . . ��: @richardbarlowphoto @barlowboudoir @ glassboxat230 #jennacooperfit #beauty #health #fitness #fashion #style #ootd #photoshoot #raleigh #northcarolina #thebachelor #bachelorinparadise #bachelornation #summer #love #blogger #influencer #makeup #hairstyle #blonde #lifestyle #thisisme

Satu jawatan yang dikongsi oleh Jenna Cooper (@jennacooperfit)

Betul betul sebelum Jenna masuk, Jordan dan saya bercakap tentang siapa yang akan berjalan ke Syurga minggu itu. Dia segera menyebut Jenna dan bagaimana dia akan suka melihatnya – aaand Sama seperti itu, tuhan-tuhan Syurga memberi hadiah kepada Jordan. Lelaki ini bergegas ke teras sejak dia berjalan masuk, dan tidak ada sesiapa pun antara dia dan kad tarikh itu.

Kami hampir terlupa dia mempunyai hubungan kukuh dengan Annaliese. Kami tahu dia tidak melupakan, dan Jordan sebagai Jordan memastikan dia tahu bahawa walaupun dia menikmati masa bersama bersama, ia cukup vanilla baginya, dan dia kini mengenai taburan.

“Ia adalah Masa untuk Masak! @ # $% ^ Angsa!”

Anda mendapat mawar minggu ini, Chris. Tapi beritahu saya apa yang anda tidak ada – permainan. Tidak ada yang salah dengan bermain padang semasa berada di Syurga, tetapi Chris telah menjadi salah satu penyampai yang paling buruk. Chris pergi selepas Tia keras ketika dia masih digantung di Colton, tetapi akhirnya dia memutuskan untuk meletakkan Colton di belakangnya dan meneroka masa depan dengan Chris. Tetapi pada ketika itu, dia sudah beranjak dengan cepat mengejar Krystal. Mari kita dapatkan sesuatu yang lurus – sama ada Tia maupun Krystal perlu mendapatkan sebarang haba untuk episod itu. Syurga adalah mengenai menerokai hubungan, tetapi komunikasi adalah kunci di sini, dan Chris sepenuhnya mengabaikan untuk memberitahu sama ada wanita di mana dia berada di pihak yang lain. Tidak pasti saya meluluskan bagaimana Chris sedang menavigasi perairan berombak ini, tetapi kita hanya perlu menunggu dan melihat sama ada dia pergi ke laut atau tidak.

Sarjana Muda in Paradise Recap - Chris Tia - Embed
ABC

BERKAITAN: Seorang Orang Dalam Mengenai Apa Anda Tidak Lihat pada Sarjana Muda di Syurga Premiere

Sarjana Muda in Paradise Recap - Chris Krystal - Embed
ABC

John Adakah Menerima Semua Venmos … Saya maksudkan tarikh!

Apabila anda bermain permainan kad tarikh, anda menang atau – jika anda John – anda menang dua kali. John membentuk sedikit segitiga cinta apabila dia berkata ya untuk pergi pada tarikh dengan Caroline dan, hari selepasnya membuat kesimpulan, menerima tarikh dengan Jubilee. Tetapi di Syurga, anda tidak boleh menjadikannya hujan mawar – hanya ada satu! Oleh itu, ia pasti akan menjadi menarik untuk melihat siapa penerima bertuah bertuah itu.

Itulah balutan untuk rekap minggu ini. Lihatlah anda pada upacara mawar yang akan datang!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 4

map