Josh Groban pada Menjadi Lumbersexual

Janggut Josh Groban telah mengakibatkan kekacauan sejak beberapa bulan lalu bahawa ia juga mempunyai akaun Twitter sendiri, dan ketika penyanyi melihat tuan rumah Jimmy Kimmel Live!Rambut wajah baru pada hari Isnin, dia diluluskan dengan sepenuh hati. “Saya fikir ia kelihatan lumbersexual,” kata Groban ketika dia membelai muka Kimmel. “Saya masuk ke dalamnya. Vacations adalah baik untuk anda.

Lumbersexual bukanlah sebutan tuan rumah yang biasa dengannya. “Adakah itu sesuatu?” Tanya beliau.

“Saya memang berharap demikian, kerana jika tidak ia hanya kemalasan,” kata Groban, sebelum memberitahu Kimmel bahawa dia tidak bercadang untuk mengambil pisau cukur sebelum dia kembali melawat. “Saya benar-benar tidak suka bercukur,” katanya. “Dan ia membuatkan saya hangat.”

BERKAITAN: Kat Dennings: Berapa Minggu di N.Y.C. Dengan Boyfriend Josh Groban Adakah Suka

Satu lagi sebab utama penyanyi itu suka janggutnya? “Saya berasa seperti saya akhirnya kelihatan seperti suara yang saya miliki, “katanya.” Ketika saya mula bernyanyi ketika saya berumur 17, 18 tahun, saya mempunyai wajah anak kecil ini dan ia seperti, “Dan sekarang sedikit Joshy Groban akan menyanyi untuk kamu. ‘”

Dia kemudian menunjukkan nota bass yang mendalam. “Ia adalah satu perkara yang aneh, dan saya rasa seperti saya kelihatan seperti suara nyanyian saya, jadi saya akan mengambilnya.”

Apabila Kimmel mencadangkan bahawa Groban cuba untuk menghidupkan hipster, penyanyi itu retak, “Saya rasa saya hanya beberapa inci dari seorang budak lelaki.” Klik video di atas untuk menonton temuduga.

BERKAITAN: Josh Groban di Album Teaternya Bertema dan Bekerja Dengan Kelly Clarkson

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map