Jourdan Dunn Parties dalam Bikini Bedazzled di Festival Tanaman Tanaman Barbados

Lupakan Coachella, Tanaman di Caribbean adalah di mana ia menjadi fesyen perayaan terbaik. Apabila acara itu berakhir dengan pesta Hari Kadooment hari Isnin, model Jourdan Dunn menyertai Rihanna dan rakan-rakan lain dalam perayaan hari istimewa, berpakaian serbuan paling siap yang pernah kita lihat. 

Kecantikan British mengalahkan blues hari Isnin dalam bikini yang bercahaya yang boleh membunuh sepanjang hari di catwalk Victoria’s Secret.

Berlapis dalam bulu bulu putih, dibasuh dengan aksen biru, lelaki berusia 27 tahun itu mengambil jalan-jalan di Barbados untuk menari dalam penampilan rahangnya. Dia memakai bahagian bawah bikini yang dihiasi, tetapi padanan atasnya-bahagian kesukaan kami seluruh getup-dibina daripada dawai perak dan menampilkan reka bentuk nanas yang rumit yang bertatahkan dengan batu permata turquoise dan emas.

Bintang itu lebih bersinar untuk pakaian perayaannya yang siap dengan memuja dirinya dengan tiara bertekstur permata dan satu set garter putih halus yang diselimuti dengan manik padanan.

BERKAITAN: Kostum Rihanna yang Hampir Naked Mungkin Menjadi Peristiwa Paling Seksi

Pembayang mata biru elektrik meletakkan sentuhan penamat yang berwarna-warni pada ensemble Dunn, sementara tendangan putih kasual memastikan model ditetapkan untuk seluruh hari bersiar-siar melalui jalan-jalan.

Melihat baik, gadis!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 − = 11

map