Joy Mangano pada Apa Ia Suka Dimainkan oleh Jennifer Lawrence di Skrin Besar

Pada momen pertama Kegembiraan, Pelancaran sinematik terkini David O. Russell de force-yang mempunyai watak tajuk, Jennifer Lawrence, hanya memenangi anugerah Golden Globe untuk Pelakon Terbaik dalam Komedi atau Muzikkami menyampaikan mesej bahawa filem itu “terinspirasi oleh kisah sebenar wanita berani.” Wanita itu, sebagai suri rumah di seluruh Amerika yang tahu dengan baik, adalah Joy Mangano, pencipta, usahawan, dan perlawanan HSN yang dikenali untuk menghasilkan produk rumah yang berubah-ubah seperti Miracle Mop dan Huggable Hangers. “Katakan saja saya teruk mengilhamkan filem itu, “Mangano diberitahu InStyle sebelum suatu penampilan di Kedai Kontena dalam N.Y.C., jam sebelum Lawrence dianugerahkan patung. Di bawah, lebih lanjut mengenai masa lalu yang menarik, bekerja dengan Russell dan Lawrence, dan kehidupannya seperti hari ini. 

Anda berada di pertengahan tiga puluhan apabila anda membangunkan prototaip untuk Miracle Mop. Bagaimana perasaannya digambarkan oleh layar berusia 25 tahun?
Secara jujur, tidak pernah ada sesuatu yang melintas fikiran saya. Jennifer layak mendapat Nombor Satu Pelakon di Dunia, jika ada juga anugerah untuk itu. Ketika saya bertemu dengannya, saya fikir dia terpaksa menjalani kehidupan lain. Dia bijak di luar tahun. Ia bukan hanya Joy dari Long Island di skrin-dia membawa watak yang lebih global, dengan jauh lebih mendalam.

Adakah anda mempunyai idea bahawa seseorang akan satu hari nanti membuat filem mengenai kehidupan anda?
Bertahun-tahun yang lalu, Barry Diller meminta saya untuk menjadi hakim juruterbang untuk pertunjukan pencipta di Amerika Syarikat, dan apabila sudah berakhir, pengeluar, Ken Mok, membawa saya makan malam dan benar-benar membuat saya bercakap. Ia adalah a lama makan malam. Selepas itu, dia berkata, “Pada suatu hari, saya akan menulis filem anda.” Saya ketawa, tapi cukup yakin, beberapa tahun kemudian, dia memanggil saya dengan beberapa orang yang sangat berat dari Hollywood dan berkata dia akan melakukannya. Kemudian David O. Russell dipanggil. 

Sekiranya anda pernah bertemu David O. Russell sebelum itu?
Tidak, tetapi saya bercakap dengannya selama berjam-jam dan jam. Dia akan memanggil saya pada sebelah petang, dan ia akan menjadi hitam di luar, dan kita masih akan bercakap. Saya tidak pernah mengalami seseorang yang begitu cemerlang. Beliau menyelidiki aspek-aspek kehidupan tertentu yang orang lain biasanya akan bersinar. Perkara-perkara yang kelihatan biasa, dia membuat yang luar biasa. 

Adegan itu di mana anda mempunyai segmen di udara yang pertama adalah agak saraf-wracking untuk menonton. Apa yang terjadi pada masa itu?
Ia adalah salah satu daripada momen surreal dalam kehidupan. Matlamat besar saya adalah untuk menggambarkan produk, dan ciri-ciri dan faedahnya, dan pada masa yang sama, mempunyai pengguna tahu bahawa saya bukan hanya mukaSaya berada di belakang produk itu dari setiap detailnya. Saya mahu dijangkau dan ketara kepada mereka. 

BERKAITAN: Wanita Di Sebalik Kegembiraan Debutkan Miracle Mop yang Direka semula, Menjual Lebih 210,000 Unit

Clone of Joy Mangano
Kesopanan

Adakah anda benar-benar membeku seperti Lawrence dalam filem itu?
Sehingga hari ini, saya masih merasa seperti hari pertama tadika ketika saya pergi ke udara, jadi anda boleh membayangkan keadaan saya ketika itu! Terima kebaikan, sesuatu yang berlaku apabila cahaya itu berterusan, dan apa sahaja yang ada di dalam saya yang mempunyai keupayaan untuk melaksanakan keluar secara semula jadi. Saya fikir jika anda percaya sesuatu yang cukup keras, ia akan berfungsi. 

Apa yang anda suka seperti kanak-kanak?
Saya membuat segala macam perkara: lukisan, ukiranSaya sedang melakukan origami sebelum saya tahu perkataan itu. Saya terus mencipta.

Adakah anda tahu anda mahu menjadi pencipta??
Saya selalu mempunyai rasa sesuatu yang dramatik besar dan cantik, tetapi ia bukanlah sebuah kisah dongengia lebih tidak dapat ditentukan. Tidak sampai hidup dewasa saya, saya sedar bahawa apa yang saya lakukan adalah selalu ke arah ini. Itulah sebabnya saya berharap filem ini, dan kisah saya, akan memberi inspirasi orang untuk berani dan mencapai perkara yang tidak pernah mereka lakukan.

Anda baru sahaja mendayakan Miracle Mop yang baru direka semula dan menjual 210,000 unit, yang akan dibuat untuk penamat yang hebat, tetapi apabila kami meninggalkan Joy dalam filem itu, dia menasihati usahawan lain yang bercita-cita. Adakah itu sesuatu yang anda masih lakukan hari ini?
Saya bernasib baik untuk berjaya, tetapi ia adalah jalan yang panjang dan mencabar, jadi saya cuba untuk membuatnya tidak menjadi perkara untuk wanita lain. Orang ramai datang kepada saya sepanjang masa dengan idea merekawalaupun budak lelaki itu mengatakan dia mempunyai alat pengupas sayuran yang terbaik. Saya sangat bersemangat dengannya, kerana tidak ada jalan yang jelas untuk saya. Dan sekiranya saya bukan seorang lelaki yang dahsyat, saya tidak akan duduk di sini hari ini. Saya bekerja lebih keras sekarang daripada yang pernah saya lakukan. 

Tonton treler untuk Kegembiraan di bawah, dan menangkap filem di teater sekarang. 

Wawancara ini telah diedit dan dipelopori untuk kejelasan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 + = 57

map