Juara Pertunjukan Baru Mindy Kaling Merangkumi Ton Pelan Projek Mindy

Pertunjukan TV lucu oleh Mindy Kaling Projek Mindy sedihnya berakhir, tetapi peminatnya dapat mencari kesenangan dalam fakta bahawa dia sudah mempunyai siri baru dalam karya-dan ia termasuk banyak Projek Mindy‘S cast. Kaling memperkenalkan treler pertama untuk Juara pada Instagram Rabu, dan kami sudah menandakan kalendar kami untuk perdana.

Ibu baru bertindak sebagai penerbit eksekutif dan bintang, yang muncul sebagai watak bernama Priya, yang anak remaja Michael (peminat teater musikal) bermimpi pergi ke New York. Priya membawa anaknya ke Brooklyn untuk bertemu ayahnya buat kali pertama, dan dia diperkenalkan kepada Vince (Anders Holm), pemilik gim Champions di Brooklyn.

Bertemu @nbcchampions pada 8 Mac! Mereka adalah yang terbaik, dan saya pasti tidak berat sebelah #Champions

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mindy Kaling (@mindykaling) pada

Sekiranya anda mendapat Mindy Project Flashbacks sudah, kerana Holm memainkan salah satu kepentingan cinta Kaling bernama Casey pada siri hit tersebut. Mengambil sambungan lebih jauh lagi, Fortune Feimster (yang memainkan Colette Kimball-Kinney) juga bintang dalam pertunjukan baru.

BERKAITAN: New Mom Mindy Kaling Jokes Dia Memiliki “Minggu Sibuk” di Instagram

Nampaknya Ike Barinholtz (Projek MindyYang dicintai Morgan) walaupun mahu dalam siri baru. “Walaupun anda enggan membuat Morgan sebagai watak utama dalam pameran ini (walaupun saya bertanya beberapa kali) saya perlu mengatakan bahawa treler itu lucu dan saya tidak sabar untuk menontonnya,” katanya bercakap pada Kaling’s Instagram.

Tonton treler di atas, dan tandakan kalendar anda Juara untuk perdana 8 Mac di NBC.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 + = 42

map