Julia Roberts Kata Dia Takut dengan Suami Danny Moder, Adakah Dia Bantuan Pilih Pakaiannya

Nampaknya cinta masih di udara!

Telah lebih dari 10 tahun sejak Julia Roberts dan suami Danny Moder telah berkahwin tetapi aktris itu masih nampak gila untuk suaminya.

Ketika menghadiri Gala tahunan ke-13 Museum Hammer di Taman yang menghormati Diane Keaton di Westwood, Calif., Pada malam Sabtu, Makan berdoa Cinta aktres berkata dia masih mengetuai tumit untuk lelaki itu.

Apabila ditanya oleh Orang jika ada sesuatu yang dia taksub, Roberts menunjuk Danny dan berkata, “Dia ada di sana.” 

BERKAITAN: Dia “Ingin Kumpulkan Seluruh Dunia”: SNL Pokok Menyeronokkan di Skuad All-Powerful Taylor Swift

Pasangan ini hampir hampir sepanjang malam dan mendedahkan bagaimana mereka membantu satu sama lain memilih apa yang dipakai. 

“Itu Bottega Veneta,” kata Roberts Orang apabila ditanya apa yang dia pakai. “Dan suami saya mengambilnya.”

Moder berkata dia terkoyak di antara pakaian yang dipakainya dan satu lagi tetapi kombo pakaian dan blazer yang dia pilih pada akhirnya “lebih baik.”

“Dan saya fikir, betul-betul, tekan betul pada hidung,” katanya. “Warna yang bagus, bentuk yang bagus, dia memakainya dengan baik.”

Di dalam penerimaan tetamu, Roberts, 47, dan Moder – yang mempunyai tiga anak bersama-sama-menghabiskan malam memegang tangan dan membuat satu sama lain ketawa.

Bagi gaya gaya kegemaran Robert Keaton, aktres itu berkata dia suka melihat tanda tangannya: pakaian lelaki.

BERKAITAN: Julia Roberts Kata George, Brad dan Matt Cut Down pada ‘Pranks and Teasing’ Ketika Dia Hamil: “Ia Adalah Peralihan Sweet”

“Nah, maksud saya, fesyennya adalah inspirasi kepada saya,” katanya mengenai ikon gaya dan Annie Hall bintang. “Saya suka pakaian lelaki, dan tiada siapa yang pernah melakukannya lebih baik daripada yang dia ada.” 

Artikel ini mula-mula muncul pada Orang. Untuk lebih banyak cerita seperti ini, lawati people.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 56 = 63

map