Julia Roberts Menamakan Wanita Paling Indah Dunia Wanita 2017

Apabila anda mendengar nama Julia Roberts, berfikir Wanita cantik sesuai dengan cara yang lebih banyak daripada satu. Pemenang Oscar telah dinamakan OrangWanita Paling Cantik di Dunia untuk tahun 2017 dan ia merupakan satu penghormatan yang dia telah mendapat untuk rekod kelima masa.

Sekarang 49, tajuk pertama Roberts muncul ketika dia berusia 23 tahun pada tahun 1991-hanya setahun selepas dia membintangi bersama Richard Gere dalam hit break Wanita cantik. Walau bagaimanapun, pelakon itu menjangkakan kebesaran yang lebih tinggi di hadapan: “Saya fikir saya sedang memuncak,” katanya Orang dalam cerita sampul.

TK
Majalah Orang

Dalam isu itu, yang menjejaki kiasan, Friday-Roberts membincangkan segala-galanya dari kehidupan di rumah dengan tiga anaknya (kembar 12 tahun Hazel dan Phinnaeus dan Henry, 9) dan perkahwinannya dengan sinematografer Danny Moder ke mana dia melihat dirinya ketika dia berusia 75 tahun. “Maksud saya setiap hari suami saya berjalan di pintu itu seperti mimpi yang berulang, saya seperti, ‘Ah, dia sudah kembali!'” Katanya ketika melihat suaminya 14 tahun.

 

 

BERKAITAN: Julia Roberts kelihatan berubah

Tonton sembangnya dengan Orang Editor-in-chief Jess Cagle dalam video di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 3 =

map