Julianne Hough dan Brooks Laich Buat Penampilan Awam Pertama mereka Post-Wedding

Ia selamat untuk mengatakan bahawa kehidupan nikah pasti kelihatan baik pada Julianne Hough.

Semasa membuat penampilan pertama selepas majlis perkahwinannya dengan suami, Brooks Laich, pada hari Selasa, penari bintang memancarkan kehidupan selepas mengikat simpulan, yang dia mengakui membuatnya merasa “lebih baik.”

TK
Stefanie Keenan / Getty

The Menari dengan Bintang hakim-yang memakai nombor Jenny Packham berwarna coklat dalam appliques putih yang dipasangkan dengan baik dengan kopling “Universal Love”, perhiasan Neil Lane, dan sandal Stuart Weitzman-yang diturunkan kepada Orang bahawa bahagian kegemarannya dalam kehidupan nikah sebenarnya agak mudah.

“Hanya dapat memanggilnya suami begitu seronok,” dia mengakui. “Sebenarnya ketika kami mendapat sijil perkahwinan kami seperti ‘Bagaimana anda melakukan, suami?’ Ianya menyeronokkan.”

VIDEO: Ryan Seacrest Memberi Tahniah Air Secara Selamat kepada Ex-Girlfriend Julianne Hough

“Ia pasti berasa berbeza dengan berkahwin,” katanya mengenai kehidupan dengan Laich, yang kelihatan sangat lemah untuk pasangan itu dalam khakis cahaya dan baju baju putih lengan pendek. “Orang selalu mengatakannya dan saya tidak faham tetapi sekarang saya rasa lebih baik.”

BERKAITAN: Pengantin baru Julianne Hough dan Brooks Laich pada PDA di Parti Hari jadi Rakan

Bunyi seperti lovebirds ini tidak akan meninggalkan kebahagiaan baru mereka dalam masa terdekat!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

31 − = 27

map