Julianne Hough Mendapatkan Permintaan Rambut Permandangannya yang baru

Julianne Hough telah berdagang dalam kunci rampingnya untuk melakukan ‘baru bergelombang’. Kami biasa melihat pelakon itu dengan cincin permaidani merah dengan teliti, tetapi sekarang dia membawa kembali perm dengan rupa yang berbeza.

Berkongsi snap di salon (di atas) dia menjalani proses itu di Sembilan Satu Zero di Hollywood Barat, Calif., bekas Menari dengan Bintang hakim mendedahkan bahawa gaya telah dicapai terima kasih kepada Olaplex-rawatan rambut yang berfungsi untuk menguatkan ikatan rusak dalam rambut untuk menjadikannya lebih kuat dan lebih sihat. Oleh itu, Hough dapat mengenakan helai tanpa pemprosesan dan merosakkannya.

Dalam sebuah video makeover hair post, Hough mengungkapkan watak-wataknya yang melantun dan berangin: “Hari ini, saya bangun seperti ini! Terima kasih kepada keluarga @ninezeroone saya untuk memberi saya PERM yang saya minta selama 6 tahun yang lalu! ombak! #kingofperms #olaplex. ” Tonton di sini:

Hari ini, saya bangun seperti ini! �������� terima kasih kepada keluarga @ninezeroone saya kerana memberi saya PERM yang saya minta selama 6 tahun yang lalu! Bye bye straight hair, hello sexy beach waves! #kingofperms #olaplex

Video yang disiarkan oleh Julianne Hough (@juleshough) pada

PHOTOS: Lihat Make Up Hairstyles Baru 2016

Salun itu juga berkongsi imej Grease: Live transformasi bintang:

@juleshough bangun dengan # 901waves ���� semua terima kasih kepada @olaplex dan #perm baru yang segar! #ninezeroone # 901girl

Foto yang disiarkan oleh Sembilan Zero One (@ninezeroone) pada

RELATED: Julianne Hough Haircut Is Definitive Proof the Shag Will Never Go Out of Style

Kami menyukai gaya penjagaan rendah yang kelihatannya sesuai untuk musim panas. Hough mungkin berjaya membantu perm membuat kemunculan semula-meskipun versi yang lebih lembut dan lancar daripada gaya ’80-an tandatangan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 66 = 73

map