Julie Bowen Pada Pakaian Léger Hervé Hotnya Itu “Supermodels Hanya ’80-an Dapat Pakai”

Julie Bowen kelihatan baik. Bintang itu menyaksikan penyiaran Audi tahunan Emmys tahunan ke-5 dalam salah satu penampilannya yang terbaik-oren jingga Hervé Léger. Bowen berpasangan pakaian berpeluk tubuh (yang menampilkan grommets perak sepanjang sisi dan garis leher) dengan sepadan dengan sepatu bertumit Giuseppe Zanotti dan cermin cermin.

“Itu selalu gaya pakaian yang hanya 80-an supermodel boleh memakai pakaian pembalut-Hervé Léger-dan saya tidak boleh,” Bowen memberitahu InStyle.com “Saya suka, ‘F-, ini boleh menjadi kali terakhir saya pergi ke semua pihak atau mempunyai nasib baik untuk dicalonkan untuk Emmy Saya memakai Hervé Léger Ya saya! ‘”

Bowen, yang dicalonkan dalam kategori Pelakon Pembantu Cemerlang dalam kategori Siri Komedi untuk peranannya Keluarga moden sebagai ibu kepada tiga Claire Dunphy, pastinya banyak untuk meraikan acara tersebut. Pelawat lain termasuk Bowen Keluarga moden bintang bersama Sarah Hyland, bersama dengan Zoe Saldana, Michelle Dockery, Jessica Paré, dan Padma Lakshmi.

Sedia untuk lebih Emmys? Lihatlah penampilan paling seksi yang pernah berjalan di permaidani merah di sini!

–Pelaporan oleh Scott Huver

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − = 26

map