Jumpsuit Perkahwinan Naked ini Adalah Sempurna bagi Pengantin J.Lo-Obsessed

Anda tahu bagaimana Katakanlah Ya kepada Pakaian pengantin perempuan akan meminta gaun perkahwinan super seksi dan hanya ada satu yang dapat mereka tunjukkan kepadanya kerana gaun pengantin tidaklah begitu benar-benar sesuatu? Nah, saya di sini untuk memberitahu anda bahawa masa telah berubah-A BANYAK.

Terima kasih kepada pereka yang berpangkalan di Barcelona Pronovias, dunia kini mempunyai lompat pengantin yang hampir bogel; yang seperti mana kita pasti peminat pakaian telanjang Bella Hadid dan Jennifer Lopez akan meluluskan.

Apa yang membuat jumpsuit pengantin yang jelas adalah penempatan hati putih bunga. Menurut Pronovias, potongan itu dibuat dengan “renda, chantilly, dan lebih dari 200 kristal bersulam” dan mengambil alih 244 jam untuk membuat.

¡Feliz 2018! @cristipedroche nos sorprende con un mono confeccionado con encaje, chantilly y más de 200 cristales bordados, inspirado en el icónico vestido Caraola de la colección # AtelierPronovias2015. Ketahui lebih lanjut mengenai blog ini: Pautan dan bio! // Apa kejutan ajaib! Jumpsuit @ cristipedroche mempunyai lebih daripada 200 kristal bersulam ke dalam renda halus dan Chantilly, dan mengambil pengarah kreatif @ moreau.herve & pasukannya lebih daripada 244 jam untuk membuatnya. Terima kasih kerana mempercayai kami sekali lagi untuk acara istimewa! Awda

Pos yang dikongsi oleh Pronovias (@ronovias) pada

Dengan berita tentang pertunangan Jennifer Lopez dan Alex Rodriguez yang dikhabarkan membuat pusingan, kami merasakan reka bentuk yang sama mungkin bangkit semula-adakah ini tidak menjerit Jenny dari Blok?

Pengantin wanita yang menggembirakan, ini adalah untuk anda!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − 46 =

map