Jurulatih Ryan Reynolds Kongsi Sekilas Abs Yang Menakjubkan di bawah Saman Deadpoolnya

Sekiranya anda memerlukan peringatan mengenai betapa bertuah Blake Lively adalah mempunyai Ryan Reynolds sebagai suaminya, jurulatih peribadi pelakon di sini untuk membantu.

Don Saladino, yang telah mendapat pelakon tampan dalam bentuk tip-tip selama bertahun-tahun, baru-baru ini membawa kepada Instagram dengan foto yang membingungkan tentang apa yang terletak di bawah ikon Reynolds Deadpool pakaian. Spoiler: dia kelihatan baik.

VIDEO: Ryan Reynolds Memiliki Respons Yang Paling Popular Perempuan yang hebat Topping Deadpool di Pejabat Kotak

‘Gram mempunyai pic split pic dari Reynolds tanpa baju (hello, enam pek) dari Deadpool 2 di sebelah foto lain dia berpakaian penuh domino Domino. Adalah selamat untuk mengatakan bahawa bapa berusia dua puluh tahun yang berusia 40 tahun telah meletakkannya di gim.

@joshbrolin, anda masih ada kerja yang perlu dilakukan. �� – Semak temu bual Kesihatan Lelaki dengan @vancityreynolds bercakap mengenai persediaannya untuk Deadpool 2 (pautan dalam bio). Suka dapat tag bersama untuk menunggang dan menonton lelaki ini meletakkan kerja masuk. – Adakah anda lelaki dipam untuk # deadpool2? – Dapatkan akses ke latihan saya di @fitner_app – Donsaladino.com untuk akses ke tapak percuma saya! – #suitup #ryanreynolds #deadpool #xmen #maximumeffort #comicon #blakelively #superheros #marvel #comicbooks #coreworkout #trainingpartner #donsaladino

Satu jawatan yang dikongsi oleh Don Saladino (@donsaladino) pada

“@joshbrolin, anda masih ada kerja yang perlu dilakukan” Saladino menulis bersama foto itu, merujuk persiapan latihan Josh Brolin untuk filem itu. Bintang Brolin bertentangan dengan Domino Reynolds sebagai kabel mutan di Deadpool 2. (Dia juga).

“Semak Kesihatan lelakiwawancara dengan @vancityreynolds bercakap mengenai persediaannya untuk Deadpool 2, “kata Saladino.” Suka dapat menanda bersama untuk menunggang dan menonton lelaki ini meletakkan kerja. “

BERKAITAN: Ryan Reynolds Baru Dikongsi Foto Pertama Domino dari Deadpool 2

Melihat baik, Ryan! Deadpool 2 slaid ke teater 1 Jun, 2018.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − = 36

map