Justin Bieber dan Kendall Jenner Strip Down untuk Kempen Calvin Klein Baru

Setahun selepas debutnya Justin Bieber sebagai wajah Calvin Klein, dia kembali dengan kempen yang sama provokatif untuk musim bunga 2016.

Semasa kali terakhir dia berpeluang untuk menjadi model supermodel Lara Stone, kali ini dia bersama-sama dengan siapa yang muda Hollywood dalam menembak oleh Tyrone Lebon. Muka yang paling keren dalam muzik, lakonan, dan pemodelan muncul dalam video dan potret solo, yang bermula pada Instagram. Serta kawan Bieber, Kendall Jenner, seperti Kendrick Lamar, Fetty Wap, dan bintang FKA Twigs, mendedahkan apa yang mereka lakukan di Calvins untuk kempen jenama mereka.

BERKAITAN: 7 Pelajaran Gaya Kita Belajar dari Justin Bieber

Setelah meletakkannya dalam kempen pertamanya untuk CK Underwear, tembakan Bieber untuk jenama itu hanya seperti yang dibentangkan. Beliau berkata dalam satu iklan lidah-lidah: “Saya memamerkan di #MyCalvins,” yang dia lakukan, di samping patung bogel neoklasik (di atas). Dan tagline yang lain berbunyi, “Saya bermimpi di #MyCalvins.”

Calvin Klein Campaign - 7
Kesopanan Calvin Klein

BERKAITAN: Kendall Jenner dan Squadnya Mengambil alih Pertunjukan Couture Haute Chanel

Sementara itu, Jenner telah berkongsi video ringkas sama rata, di mana dia menggoda kilat daging-dari bibir ke mata, ke pinggul, dan dia mendedahkan, “Saya mahu bersama anda dalam #MyCalvins.”

Saya mahu bersama anda dalam #mycalvins. Kempen musim panas 2016 2016 @calvinklein saya … Apa yang kamu lakukan dalam kamu?

Video yang disiarkan oleh Kendall Jenner (@kendalljenner) pada

Kempen ini merupakan langkah pintar untuk pangkalan peminat moden jenama New York, yang mengundang rasa keintiman dengan bintang-bintangnya, terutama dua nama yang produktif seperti Bieber dan Jenner.

Apakah superstar, pemuzik, model, pelakon dan pelukis lakukan dalam #mycalvins? Ketahui kempen kempen pengiklanan global Spring Calvin Klein yang menampilkan @justinbieber, @kendricklamar, @fkatwigs, @kendalljenner, @abbeylee, @fettywap1738, @teriyakipapi, @saskiadebrauw, @adwoaaboah, @joeybadass, @karate_katia, @princessnokia dan banyak lagi . Gambar oleh Tyrone Lebon.

Video yang disiarkan oleh Calvin Klein (@calvinklein) pada

Lihat lebih banyak bintang dari kempen baru dalam video Instagram di atas dan imej di bawah.

Calvin Klein Campaign - 5
Kesopanan Calvin Klein
Calvin Klein Campaign - 1
Kesopanan Calvin Klein
Calvin Klein Campaign - 4
Kesopanan Calvin Klein
Calvin Klein Campaign - 6
Kesopanan Calvin Klein
Calvin Klein Campaign - 2
Kesopanan Calvin Klein
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

37 − = 35

map