Justin Bieber dan Selena Gomez Tidak Menghabiskan Kesyukuran Bersama, dan Alasan Menjadikan Jumlah Sense

Selena Gomez dan Justin Bieber mungkin berada di tengah-tengah reuni “Jelena” angin puyuh, tetapi itu tidak bermakna mereka membelanjakan setiap saat terjaga bersama-sama. Malah, menurut E! Berita, mereka membuat keutamaan untuk meluangkan sedikit masa.

Suatu sumber memberitahu outlet bahawa Gomez dan Bieber memilih untuk menghabiskan percutian Thanksgiving dari satu sama lain, dan untuk alasan yang sangat baik.

“Mereka berdua menghabiskan Thanksgiving dengan keluarga mereka, Justin pergi ke Kanada dan Selena berada di Texas,” kata mereka. “Mereka masih bersama-sama dengan baik, tetapi mereka bersetuju bahawa ia adalah yang terbaik untuk mereka bersama keluarga mereka untuk bercuti.”

TK
Kevin Mazur / VF11 / WireImage

Sumber itu berkata pasangan itu tidak berkomunikasi semasa keseluruhan rehat, walaupun orang yang berasingan berkata mereka tidak masih FaceTime semasa berjauhan.

“Selena merasakan ia tidak lama lagi kerana Justin akan datang ke Texas bersama-sama dengannya. Keluarganya masih selesa dengan gagasan mereka bersama-sama,” kata sumber itu. “Justin berkata dia berharap dapat menghabiskan Krismas dengannya tetapi tahu bahawa ia akan mengambil masa yang lama untuk keluarganya untuk menerima dia kembali.”

BERKAITAN: 7 Kali Justin Bieber dan Selena Gomez Memakai Pakaian Sama

Sama ada atau tidak kita akan mendapat masa bercuti Jelena adalah TBD, tetapi tanpa mengira, ia kelihatan seperti perkara-perkara yang berlaku dengan baik untuk pasangan yang bersatu semula, walaupun mereka tidak menghabiskan masa bercuti sama sekali.

Kita tidak boleh tunggu untuk melihat bagaimana percintaan romantik ini semula.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 + = 35

map