Justin Bieber Mengetuai “Love” Chant di Manchester Benefit Concert

Hanya satu lagi sebab untuk mencintai Justin Bieber. Selepas menundukkan rumah di konsert manfaat One Love Manchester hari ini dengan kehadirannya dan juga prestasi “Love Yourself,” Bieber mempunyai beberapa kata sokongan dan solidariti untuk berkongsi dengan orang ramai yang menjerit. “Anda begitu berani,” katanya, terus bercakap mengenai kepentingan cinta, dan betapa cintakan AKU akan menakluki kejahatan. 

“Adakah anda bersetuju bahawa cinta sentiasa menang?” Bieber bertanya kepada orang ramai, sebelum mengetuai mereka dengan bersorak, mengulangi perkataan “Cinta” berulang kali. 

Selepas menunaikan lagu “Air Sejuk” Bieber terjatuh semasa memberi penghormatan kepada mangsa-mangsa serangan itu. “Kami menghormati kamu,” ulangnya, meminta orang ramai untuk mengangkat tangan dan mengatakan kata-kata dengannya. 

VIDEO: Ratu Telah Mengeluarkan Pernyataan Mengenai Serangan di Konser Ariana Grande

 

Biebs pasti berjaya membawa cinta, dan selaras dengan perasaan yang hangat, Ariana Grande kembali ke panggung berikut persembahannya untuk menyanyi “Love Me Harder.” 

BERKAITAN: Ariana Grande Melakukan Duet Emosi dengan Miley Cyrus di Manchester Benefit

Semua memberitahu, bintang-bintang ini memberi peringatan kuat hujung minggu ini yang suka menaklukkan semua. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 60 = 64

map